Find din rejse til Afrika her:

 

Cykling og vandring på Madagaskar


16 dage
inkl. engelsktalende guide


Turen er perfekt til den rejsene, som holder af at være fysisk aktiv og er i god form. På turen er der inkluderet cykling og trekking i Madagaskars to nationalparker Ranomafana og Isalo. Et af turens højdepunkter er besøget til det storslåede bjerg Peak Bobby i Andringitra Nationalpark, som er det andet højeste  bjerg på Madagaskar og absolut et besøg værd. Turen afsluttes med velfortjent afslapning på stranden.

 

Rejsen er som udgangspunkt en grupperejse med tysktalende guide. Vi kan skræddersy rejseplanen således, at den passer til dine ønsker og evt. med engelstalende guide. Kontakt os for nærmere information.

 

Cykling og vandring på Madagaskar


Dag 1: Ankomst til Antananarivo


Ved ankomst til Antananarivo Lufthavn bliver du mødt af en repræsentant fra vores team i byen, som vil hjælpe dig videre til dit hotel i byen. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

 

Indkvartering:                              Residence Lapasoa inkl. morgenmad.

 

Dag 2: Antananarivo – Antsirabe


Efter morgenmaden tager du afsted mod Antsirabe gennem et smukt landskab fyldt med naturskønne bjerge og betagende rismarker. Antsirabe er kendt som ”The town of water” grundet byens talrige termiske bade og dets to smukke kratersøer. På turen er der inkluderet en rundvisning i den spændende by. Du besøger en ædelstensfabrik og et værksted, hvor der laves miniature figurer fra genbrugsmateriale. Her er der mulighed for at få en lokal og meget anderledes souvenir med hjem.

 

Indkvartering:                              Chambre des voyageurs inkl. Morgenmad.

 

Dag 3: Antsirabe – Ranomafana (cykeltur fra Manandona til Ilaka)


I dag skal du på cykeltur, hvor du først besøger Andraikbika søen og fortsætter derefter fra Manandona til Ilaka på en tur, der strækker sig over 35 km. Du gør stop i Ambositra for at besøge Zafimanirys lokale butikker med forskelligt træskæringsarbejde og fortsætter videre til Ranomafana Nationalpark, som er en af parkerne med den største biodiversitet i Madagaskars østlige og fugtige skovområde. Nationalparken er beliggende i en bjergrig og regnfuld region, der passer godt til dets kaldenavn ”The misty land”. Til slut hen på aftenen er der planlagt en gåtur langs vejen, hvor der er mulighed for at spotte nogle af de nataktive dyr såsom kamæleoner og lemurer.

 

Indkvartering:                              Centrest Séjour inkl. morgenmad.

 

Dag 4: Ranomafana


Efter morgenmaden besøger du den 40.000 hektar store nationalpark Ranomafana med dens mange lemurer, kamæleoner, edderkopper, frøer og forskellige typer af orkideer samt medicinske planter. I 1986 blev den gyldne bambuslemur opdaget netop i Ranomafana Nationalpark, og du kan desuden opleve over 100 forskellige fuglearter i parken.

 

Indkvartering:                              Centrest Séjour inkl. morgenmad.

 

Dag 5: Ranomafana – Fianarantsoa – Ambalavao (cykeltur fra Vohiparara til Alakamisinambohimaha, ca. 35 km.)


Efter morgenmaden er det afsted på cyklen mod landsbyen med det utroligt lange navn:

Alakamisinambohimaha. Fortsæt med bus til Ambalavao med et stop i Fianarantsoa, som er en vigtig metropol på den sydlige del af øen. Her er der inkluderet en rundvisning. Derefter er der rundvisning i byen Ambalavao, som er det kommercielle centrum for den sydlige Betsileo region, der er kendt for dets autentiske folkefærd, smukke kunst og unikke håndværk. Her besøger du en vinproducent, hvor der tilbydes vinsmagning og til slut besøger du Antemoro papirfabrik, der producerer håndlavet og smukt blomsterdekoreret papir fremstillet fra fibre fra træet Avoha. Turen går tilbage til hotellet, hvor du nyder resten af dagen.

 

Indkvartering:                              La Varangue du Betsileo inkl. morgenmad

 

Dag 6: Ambalavao – Imaitso


Landsbyen Ambalavao er et spændende område omgivet af storslåede bjerge. Efter morgenmaden forlader du Ambalavao og når til Namoly Valley, der er hovedindgang til Andringitra Nationalpark, og som ligger i 1400 meters højde. Turen tager 2-4 timer afhængig af vejens tilstand.

 

Indkvartering:                             Camping inkl. helpension

 

Dag 7: Imaitso – Andreampotsy (ca. 9 timers trek på en stigning på 500 m.)


Dagen starter med en gåtur i den tropiske regnskov Imaitso beliggende i ca. 1750 meters højde. Her er der mulighed for at opleve lemurer, fugle og forskellige plantearter såsom bregner og orkideer. Frokosten serveres i bedste picnic stil, hvorefter du vandrer igennem Adriampostys slette for at nå til det næste campingområde. På vejen er der mulighed for at se forskellige plantearter, der vokser i de tyndere luftlag og forskellige kamæleoner, blandt andet arten Furicifer Lateralis. Om aftenen serveres der middag på campingområdet i Andriamposty i en højde omkring 2050 meter.

 

Indkvartering:                              Camping. inkl. helpension

 

Dag 8: Andreampotsy – Peak Bobby – Iataran’Omby


I dag står du tidligt op, da du skal vandre mod toppen af Peak Bobby i 2658 meters højde. På toppen belønnes du med en enestående og fantastisk udsigt over den sydlige del af øen, og herfra kan du se Andringitras kendte plante Hélychrosome. På vej ned går gennem Andohiranas golde slette, hvor der er mulighed for at se aloe planter og den ring-halede lemur, kattalemuren. Du gør stop og nyder den medbragte frokost, inden turen går videre til den berømte Extraterrestre, som er et område, der udgør et fascinerende måne-lignende landskab, som du får mulighed for at bevæge dig rundt på. Efter en spændende vandretur fortsætter du mod campingområdet Iataran’Omby, hvor fødderne kan hviles.

 

Indkvartering:                              Camping inkl. helpension

 

Dag 9: Iataran’Omby – Tsaranoro Valley


I dag er sidste dag på vandreturen i Andringira Nationalpark. Efter morgenmaden bevæger du dig fra det bjergrige landskab og videre mod de lokale landsbyer, som udforskes til fods. De faldende højdemeter gør, at der nu viser sig andre saftige planteformer, såsom pachypodium, der ligner en slags mini baobabtræ. Gåturen fortsætter gennem savannen, og efter ca. 4 timer ankommer du til Tsara Camp i Tsaranoro Valley, som ligger i 900 meters højde. Om eftermiddagen er der planlagt en udflugt, hvor det er muligt at udforske dalen.

 

Indkvartering:                              Tsara Camp. inkl. helpension

 

Dag 10: Tsaranoro – Ranohira


Om morgenen køres du til området Vohitsaoka. Her samles du op af en medarbejder fra vores team og køres videre til Anja reservatet, hvor du kan opleve nogle af de berømte ringhalede lemurer i deres naturlige omgivelser. Du ankommer til Ranohira omkring solnedgang. Resten af dagen kan nydes på hotellet.

 

Indkvartering:                              Isalo Ranch inkl. morgenmad.

 

Dag 11: Ranohira


Hele dagen bruges til trekking i Isalo Nationalpark, hvor der er mulighed for at opleve parkens store naturskabte skønheder såsom de ruinlignende sandsten, parkens dramatiske kløfter og unikke flora og fauna. Om aftenen tager du tilbage til hotellet med et lille stop nær ”la Fenêtre” (vinduet) hvor du kan nyde den smukke udsigt, mens solen går ned og kaster sine flotte farver på skyerne.

 

Indkvartering:                              Isalo Ranch inkl. morgenmad.

 

Dag 12: Ranohira – Tulear – Ifaty


Efter morgenmaden tager du afsted mod Tulear langs landevejen, som er fint pyntet med buske, tør skov, baobabtræer og de smukt dekorerede Mahafaly grave. Ved ankomst til Tulear tilbydes du en kort rundvisning i byen. Herefter fortsætter turen i en 4-hjulstrækker mod Ifaty, som er en paradisisk strand, hvor strandlivet, afslapning og forskellige vandaktiviteter kan nydes.

 

Indkvartering:                              Hotel de la plage inkl. morgenmad

 

Dag 13-14: Ifaty


De næste par dage er til fuld afslapning på stranden, og har man lyst, er det muligt at tage et besøg til Reniala reservatet, hvor nogle af de lokale plantearter kan opleves, såsom baobabtræer, blækspruttetræer, jujube træer, kaktusser og andre typer af planter.

 

Indkvartering:                              Hotel de la plage inkl. morgenmad

 

Dag 15: Ifaty – Tulear – Antananarivo


Efter morgenmaden er der transfer til Tulear lufthavn, hvor du flyver tilbage til hovedstaden Antananarivo. Ved ankomst til lufthavnen bliver du mødt af en medarbejder fra vores team, som hjælper dig videre til dit hotel i byen.

 

Indkvartering:                              Residence Lapasoa inkl. morgenmad.

 

Dag 16: Antananarivo – Hjemrejse


Efter morgenmaden skal du på cykeltur til det historiske område Ambohiminga, et tidligere kongepalads, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Paladset ligger på en smuk bjergtop omgivet af frodig skov. Byrundvisning er inkluderet såvel som et besøg til et lokalt håndværksmarked. Resten af dagen bruges på hotellet inden der er arrangeret transfer til lufthavnen, så du kan nå flyet tilbage til Danmark. Med i bagagen har du en masse gode minder og uforglemmelige oplevelser fra Madagaskar, som du kan tage med hjem i kufferten. Minder fra en rejse, du aldrig glemmer!

 

Cykling og vandring på Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:               Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar (EUR 35).

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar og skal søges i god tid inden afrejse, hvis du vælger at søge hjemmefra. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Cykling og vandring på Madagaskar


fra26.550,-

 

 

 

 

Pris

Pris per pers. i delt dobbeltværelse fra DKK 26.550

 

Inkluderet i prisen

Flyt tur / retur på økonomiklasse

Alle indkvarteringer i henhold til program

Transfer

Bil inkl. lokal engelsktalende chauffør/guide

Måltider i henhold til program

Udflugter i henhold til program inkl. guider

Alle relevante parkgebyrer

Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

Indenrigsflyvninger (ca. EUR 250)

Visum (EUR 35)

Måltider som ikke er nævnt i program

Drikkevarer

Drikkepenge

Alle aktiviteter i Ifaty

Guide under strandophold

Personlige udgifter til shopping og lignende

Forsikringer

Andet som ikke er nævnt specificeret i program

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha