Find din rejse til Afrika her:

 

Safarivandring til Mount Kenya


5 dage
Med engelsktalende guide


 

4-dages safarivandring til Mount Kenya

Denne tur er for de rejsende, der har minimum af tid og som ønsker at nå Mount Kenyas tredje højeste bjergtop Point Lenana. Denne udfordrende, ikke tekniske vandretur, kan gennemføres af alle raske personer.

 

Turismen i Kenya er steget mere end nogensinde før – hvilket ikke er overraskende, især i dette varierede og interessante land. Heldigvis bliver det også lettere for turister, der ønsker at være aktive på deres ferier. Efter mange timer tilbragt i firhjulstrækkere eller minibusser er det forfriskende at vide, at der blandt flere steder i hvert fald er ét sted hvor du kan strække dine ben og se frem til nogle mere anstrengende dage. Vores trekkingruter på Mount Kenya dækker et bredt spektrum af muligheder. Vi har designet mange nye rejseplaner, for at imødekomme de forskellige krav vi modtager fra alle typer individer. Vi imødekommer behovene hos en bred vifte af besøgende, fra naturelskeren, der blot ønsker at have en afslappende dag ved lodgen eller en en-dags vandretur for at gå på opdagelse i den unikke lavtliggende skov ved Mount Kenyas skråninger. Eller til den mere ambitiøse, der ønsker at trekke til Point Lenana. Vi mener, at vores foreslåede rejseplaner giver værdi til denne type rejser. Da Mount Kenya er stort, og tilbyder mange forskellige vandre- og klatreruter, kan der være behov for en særlig rejseplan, så tøv ikke med at kontakte os og lad os se om vi kan være med til at arrangere drømmerejsen. Vi gør det vi er bedst til, nemlig at lave en skræddersyet rejse til dig. En rejse, du aldrig glemmer.

 

 

Safarivandring til Mount Kenya


Dag 1: Ankomst i Nairobi


Ved ankomst i Nairobi om aftenen bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som kører dig til dit hotel. Resten af aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Hotel inkl. morgenmad

 

Dag 2: Nairobi - Naromoru - Met Station


Efter morgenmaden køres du til Naromoru Park Gate, hvor trekket påbegyndes. Guiden sikrer et roligt tempo op ad bjerget, så turen føles behageligt. Vandreturen og det langsomme tempo hjælper dig med at akklimatisere, mens du nyder synet af det fascinerende planteliv omkring et ækvatorialt bjerg og dertilhørende dyre- og fugleliv.

Du har medbragt madpakke med som nydes i det fri. Trekket til Met station tager tre timer, og det er en god dag for akklimatisering hvor du skal sove i 3.050 meters højde. Ved ankomst i lejren kan du slappe lidt af, inden du om eftermiddagen tager et kort hike op og ned, som skal hjælpe med yderligere akklimatisering.

 

Overnatning: Bjerghytter ved Met. station

 

Dag 3: Met Station - Teleki Lodge


Efter morgenmaden vandrer du til Teleki dalen og forbi hedelandskabet, som er dækket af græs og lyng. Derpå videre til højderyggen, hvor du har en fantastisk udsigt over de højeste bjergtoppe. Madpakken nydes midt ude i de smukke omgivelser. Vandretiden til Teleki logden tager cirka 4-6 timer.

 

Overnatning: Teleki logden (4.200 m)

 

Dag 4:  Teleki - Point Lenana - Met Station


Denne dag starter du med at trekke før daggry, så du kan nå bjergtoppen i tide til at opleve en klar udsigt over de storslåede landskaber. Med hjælp fra guiden vil du bestige den tredje højeste bjergtop Pt. Lenana i 4.985 meters højde. Trekket tager ca. 4 - 5 timer. Derefter bevæger du dig atter ned til Teleki lodgen for at spise morgenmad og skifte tøj. Efter en lille pause fortsætter du ned til met station, hvilket vil tage omkring fem timer.

 

Overnatning: Met. Station (3.050 m).

 

Day 5: Met Station - Naromu Park Gate - Nairobi


Efter morgenmad går du gennem skoven og ned ad bjerget til Naromoru Park Gate. Her bliver du hentet og turen går tilbage til Nairobi.

 

 

I øvrigt
Vi anbefaler at denne tur kombineres med et besøg til Karen Blixen museet og safari, som Kenya er verdenskendt for. Tag eventuelt toget til Mombasa, hvor det er tid til at smække benene op eller dyppe sig i Det Indiske Ocean.

 

Safarivandring til Mount Kenya


Vaccinationer
Gul feber:        Ikke nødvendigt
Hepatitis A:     Kontakt venligst egen læge
Malaria:           Kontakt venligst egen læge
Andet:              Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Jysk Rejsevaccination: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:                 Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra14.540,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 14.540 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur

Indkvartering i delt dobbeltværelse

Erfaren engelsktalende chauffør / guide

Erfaren trekking-guide under på Mount Kenya

Måltider som beskrevet i rejseplan

Trekking som beskrevet i rejseplan

Drikkevand under trekking (ca 3 liter pr. person/dag)

 

Andet:

Mod tillæg i prisen kan bestigning af Mt. Kenya kombineres med safari eller strandferie ved Mombassa

 

Ikke inkluderet i prisen

Afbestillingsforsikring

Rejseforsikring

Drikkevarer

Drikkepenge til chauffør/guide/hotelpersonale

VISA

Vaccinationer

Personlige omkostninger til kommunikationsgebyr, vasketøj og lign.

Andet som ikke er specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS
Skriv denne tekst i feltet nedenfor: captcha