Find din rejse til Afrika her:

Rejser til Sydafrika

 

Få lande i Afrika kan byde på et så imponerende udvalg af rejseoplevelser som Sydafrika. Moderne afrikanske metropoler, rå uspoleret natur, kulinariske oplevelser i verdensklasse. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Lad dig inspirere af disse eksempler på skræddersyede rejser til Sydafrika og kontakt os med dine rejseideer. Så sammensætter vi en rejse med det bedste regnbuenationen kan byde på.

 

 

Sydafrika: Regnbuenationen med en overflod af rejseoplevelser

Sydafrika er i folkemunde også kendt som regnbuenationen, og dette er ikke uden grund. Landet på Afrikas sydligste længdegrader har så meget at tilbyde, at en rejse til Sydafrika blot giver appetit på mere. Få af verdens nationer kan byde på den mangfoldighed og diversitet, du finder her. Sydafrika besidder en forskelligartet og betagende natur, der skifter mellem afrikanske savanner i det nordlige grænseland til Mozambique, over sceniske bjerge og smukke grønne dale i Blyde River Canyon og Drakensberg bjergkæden, til billedskønne kyststrækninger ved Afrikas sydspids.

 

Naturskønne rundrejser og safarioplevelser

En rejse til Sydafrika frister naturligvis også med safari i et af landets mange naturreservater. Den mest kendte af landets nationalparker er Kruger National park, der ligger sydvest for hovedstaden Johannesburg. Dette er en yndet destination for de, som ønsker at opleve ’The big 5’ på en Safari. Der foregår et stort arbejde med beskyttelse af savannens kæmper som næsehorn, løver og geparder i Sydafrika, og der er ligeledes et stort antal privatejede vildtreservater. Der er således gode muligheder for at lade en safari fuldende din rejse til Sydafrika.

 

Landet er en oplagt kandidat til din første safarirejse, selvom mulighederne ikke helt kan måle sig med safarilande som Kenya, Tanzania og Botswana. Højt på listen over attraktioner i Sydafrika ligger også den berømte ”Garden Route” som strækker sig langs kysten fra Cape Town til Port Elisabeth. Denne rute har opnået stor popularitet på grund af de smukke kystveje og den uspolerede natur, som kan opleves både som individuelle guidede rejser og som kør selv ferie. Er du på disse kanter, må du ikke snyde dig selv for en oplevelse med oceanernes giganter. Tag på en hvalsafari i Hermanus, hvor du kommer helt tæt på de kolossale pukkelhvaler. Endelig kan du på din vej gennem Sydafrika slå et smut forbi den lille nation Lesotho, verdens højest beliggende nation, som byder på fantastiske muligheder for vandring og hiking i det bjergrige terræn midt blandt lokalt folkefærd, landsbyer, floder og dale.

 

Spændende storbyer med historie, atmosfære og forkælelse.

Storbylivet i Sydafrika er en oplevelse for sig selv. Landet har været en økonomisk dynamo for hele det Afrikanske kontinent i generationer. De travle storbyer rummer, i kraft af historien og deres betydning i dag, en pallette af kulturelle oplevelser og seværdigheder, som kun få byer i Afrika kan hamle op med. Dette gør, særligt Johannesburg og Cape Town, til interessante og fascinerende rejsemål.

 

Besøger du Johannesburg, træder du lige ind i Sydafrikas turbulente historie med guldfeber, apartheid og storpolitik. Her kan du opleve det centrale Johannesburgs smukke gamle skyskrabere med stenfacader, udsmykning, fordybe dig i landets turbulente historie på det intense apartheidmuseum og opleve det multikulturelle Sydafrika. Gadebilledet præges af afrikanske, indiske og europæiske kulturelle islæt, der blandes på fascinerende vis. I Cape Town, venter helt andre oplevelser. Her, i hjertet af Sydafrikas vindistrikter, møder du det majestætiske Taffelbjerg og de storslåede kyststrækninger ved Afrikas Horn, som skaber en stemningsfyldt kulisse for Cape Towns travle liv. Byen er igennem de seneste årtier blevet et kulinarisk og kulturelt stjerneskud, og tiltrækker besøgende fra hele verden.

 

Forkæl dig selv med middag på restauranter i verdensklasse på byens luksuriøse havnefront, og nyd udsigten til Taffelbjerget. Du kan også tage på oplevelsestur i byens nye urbane oaser, hvor moderne livsstile, ”food markets” med lokale delikatesser og lokale kunstnere i disse år giver byen et nyt frisk pust. Lige uden for Cape Town venter andre oplevelser. Lidt mod syd ligger små hyggelige fiskerlejer og kystsamfund, som i dag byder på skønne restauranter, hoteller og smukke kyster på vej ud mod Cape Point. Begiver du dig derimod blot en halv time mod nord, havner du i hjertet af Sydafrikas berømte vindistrikter i Cap Provinsen. Her omgives du af vinmarker, så langt øjet rækker, og du kan nyde livet i de idylliske byer Stellenbosch og Franschoek, hvor maden og vinen er i verdensklasse.

 

Individuelle rejser til Sydafrika

Hos Rickshaw Tours & Travel tilbyder vi unikke skræddersyede rejser til Sydafrika, som er tilrettelagt efter dine ønsker og behov. Uanset om du har lyst til at udforske det stemningsfulde Cape Town eller Western Capes berømte vindistrikter på kør selv ferie eller måske hoppe på verdens mest luksuriøse og sceniske togrejse med Rovos Rail fra Cape Town til Johannesburg, så arrangerer vi rejsen efter dit hoved. Du kan også deltage på en af vores spændende grupperejser med engelsktalende guide. Det eneste du skal gøre er at pakke kufferten og møde op i lufthavnen, så du kan rejse afsted på din drømmerejse til det skønne Sydafrika. Når du først har besøgt Sydafrika én gang, er der stor sandsynlighed for at du vender tilbage. Oplevelserne og overraskelserne står i kø på rejsen, du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias