Find din rejse til Afrika her:

Rejser til Senegal

 

Senegal er et lille kunststykke og en undervurderet rejsedestination i Vestafrika. Et sprudlende kulturliv med Jazz, dans og festivaler, det berømte Dakar Rally, og de skønne strande er blot nogle af de oplevelser som har sat Senegal på Verdenskortet. Udforsk vores rejseforslag og kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

 

 

Rejser til Senegal

Drømmer du om en anderledes rejseoplevelse med spændende kulturer, strande og lokal atmosfære, bør du helt sikkert se nærmere på Senegal. Det vestafrikanske land, som du måske bedst kender fra det velkendte rally fra Paris til Dakar og det vidstrakte Sahara, er en rejsedestination som er rig på oplevelser.

 

Landet byder på livlige charmerende byer som Dakar og St. Louis, der betager med en dragende afrikansk stemning, jazz og afrikanske rytmer. Du bliver mødt med et smil af de lokale indbyggere, og mærker straks den lokale gæstfrihed. I Saint Louis ud til Atlanterhavskysten, kan du blandt andet opleve smukke citadeller og andre arkitektoniske perler fra den franske kolonitid.

 

Byen er ligeledes kendt som et kulturelt centrum, med mange kulturelle arrangementer og skønne vestafrikanske rytmer. I Dakar er der meget at se, og her kan du fordybe dig i Senegals historie, eksempelvis med et besøg på øen Illee de Goré ud for Dakar, som før i tiden var et historisk centrum for udskibning af slaver fra Vestafrika. Det er et møde med et mørkt kapitel i Vestafrikas historie, men også interessant set med historiske briller. Besøg også det skønne kunstnerområde i Dakar ”Village Des Art” med mere en 60 atelier, og oplev den smukke Grand Mosque hvis minareter hæver sig over det travle liv i Dakar.

 

Udover bylivet byder landet på mange smukke landskaber. Tag på sejltur på Casamance-floden og oplev det traditionelle liv udspille sig langt dens bredder. Længere mod nord strækker de smukke sandklitter sig op i Lampoul-ørkenen og giver udsyn over Saharas uendelige sandhav, som strækker sig på tværs af det afrikanske kontinent. Du kan også nyde omgivelserne ved de den smukke atlanterhavskyst, hvor du blandt andet kan tilbringe et par dage i turistbyen Saly, der er populær blandt strandgæster.

 

Er du ikke til strandliv, kan du i stedet besøge nogle af de lokale fiskerbyer, hvor lokale lever af de daglige fisketogter ude på Atlanterhavet i deres traditionelle fiskerbåde ”pirogger”. Endelig må du besøge saltsøen Lake Retba, også kaldet den lyserøde sø, grundet det forunderlige lyserøde skær den får i solens stråler.

 

Endelig må du ikke gå glip af landet nationalparker. Du kan blandt andet besøge Djoudj reservatet, som er kendt for et fantastisk fugleliv, og er en af verdens vigtigste yngleområder. Det er også noget særligt at opleve de smukke landskaber i Bassari – Salémata som er udnævnt til UNESCO verdensarv. Der er oplevelser for enhver i dette smukke og kontrastfyldte vestafrikanske land. På din vej gennem Senegals landskab vil du desuden møde flere af Senegals traditionelle stammer som giver et spændende indblik i deres levevis.

 

Vores erfaring hos Rickshaw Tours & Travel giver os det helt rette udgangspunkt for at skræddersy en rejse efter dine ønsker og interesser. Vores lokale kollegaer sørger for, at du oplever det bedste Senegal har at byde på. Rejserne arrangeres som grupperejser for internationale grupper og ledes af erfarne engelsktalende guider, som har en stor viden og passion for de lande du besøger. Vi kan også arrangere rejserne som individuelle rejser, hvis du planlægger en familieferie i Vestafrika.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias