Find din rejse til Afrika her:

Rejser til Maldiverne

 

En badeferie på Maldiverne er ensbetydende med postkort-smukke kridhvide sandstrande, funklende azurblåt hav og høje palmer, der byder dig velkommen til dine drømmes paradis. Lad os skræddersy din rejse så du kan bruge ferien på at nyde omgivelserne.

 

 

Maldiverne – et eksotisk paradis

At flyde rundt i det Indiske Ocean ud fra Maldivernes kridhvide kyster er noget at det mest eksotiske du vil opleve, når det kommer til badeferie. Havet har sin helt egen farve blå, sandet er blændende hvidt og rækker af palmer svajer opmærksomt på kysten. Maldiverne består af flere øer, og tæller du hver ø individuelt har du næsten 2000 grunde til at besøge dette iøjefaldende sted.

 

Hver af de 26 atoller i Maldiverne har sit eget unikke salgsargument. Atollerne mod nord og syd giver nem adgang til Maldivernes hovedstad Malé, og disse atoller er ligeledes kendte for at være dykkersteder i verdensklasse. De mere nordlige atoller, som Lhaviyani og Raa er kendte som de mindst chartrede, mens atollerne i syd er fokuserede på førende hoteldesignere. Der er ingen tvivl om at øernes beliggenhed, nær ækvator og midt i det vidtstrakte Indiske Ocean, har skabt et tropeparadis hvis sidestykke man skal lede længe efter. Her kan du se frem til afslapning, badning i lune farvande og solrige dage i imponerende, eksotiske og billedskønne omgivelser.

 

 

Dykkerferie på Maldiverne

Selvom Maldiverne er kendt for de fantastiske strande og det klare blå vand, der karakteriserer den tropiske idyl, er livet under vandets overflade det som bliver mere og mere respekteret af dykkere over hele verden. Rundt om Maldivernes øer finder man gode koralrev, men det er overfloden af marineliv i hele landet, der adskiller sig fra andre dykkerdestinationer. Hvem gad ikke godt snorkle eller dykke i 27-28 graders varmt vand hele året rundt?

 

Det vrimler med farverige fisk og smukke koraller – måske svømmer de store planktonædende hvalhajer og mantarokker forbi. Du kan også være heldig at se flere forskellige slags havskildpadder. Færre end 200 af Maldivernes øer er beboede, og endnu færre betegnes som ferieøer der tillader turister. På Maldiverne er de fleste feriesteder placeret på deres egne øer, hver enkelt omgivet af sit eget rev, også kendt som husrev. Mange resort-øer har deres egne fremragende husrev, så du kan forlade stranden og træde ind i en akvarielignende lagune. Nogle af de bedste snorklesteder kan findes langs revets vægge af ubeboede koraløer. De fleste resorts tilbyder dykkerbåde, som sejler dykkere og snorklere ud til steder som disse.

 

Verdens mindste hovedstad

En af verdens mindste nationale hovedstæder findes på Maldiverne. Den kaldes Malé, og giver dig chancen for at møde maldivianerne på deres hjemmebane fremfor det ikke-maldiviske personale på øerne. Malé består af ca. 150.000 indbyggere, og har et areal på mindre end 6 kvadratkilometer. Du kan gå rundt om byen i par afslappende timer, se seværdighederne for herefter at nyde en kølig drink i det svedigt-varme vejr efterfulgt af en frokost med smuk havudsigt. Her er ingen obligatoriske attraktioner blot en venlig, afslappet by at vandre rundt i og få stillet sin nysgerrighed.

 

Sultan Park, der ligger med skyggende træer, er en rolig have med grønne træer og damme dækket af vandliljer. Præsidentens palads Mulee Aage er en pæn og overraskende beskeden bungalow bygget i kolonistil og beliggende i midtbyen; ikke åben for besøgende dog. Du kan besøge Nationalmuseet, som har et omfattende udvalg af genstande, der tilhørte Maldivernes konge, og den gyldne domkirke Grand Friday Mosque. Eller besøg det største marked fyldt med friskfanget fisk, frugt, grøntsager, stof og indiske havaromaer. Udforsk Male i behagelige sko og helt sikkert med god solbeskyttelse og masser af vand.

 

Bryllupsrejse på Maldiverne

Som en af verdens førende bryllupsrejse-destinationer er Maldiverne et populært valg for par, der ønsker at slappe af, koble fra og nyde paradiset i hinandens selskab. Private villaer med udgang til lagunen venter sammen med den endeløse udsigt ud over horisonten. Maldiverne er et perfekt idyllisk sted til at undslippe hverdagens stress. I kan se frem til eventyr fra en vandflyver, romantik, eksotiske dage og elegante aftener. Det er svært at tænke på en bedre måde at starte sin lykkelige nye ’for evigt’ tilværelse med din udkårende på. Omgivet af intet andet end uspoleret hav. Udnyt muligheden og tag på champagne solnedgangs-krydstogt, hvor I fra båden kommer til at se øen fra et helt nyt perspektiv.

 

Med lidt held kan I se delfiner, der danser rundt i havet omkring dig. Nyd en sundowner på dækket, mens I betragter solnedgangen, som giver misundelsesværdige fotomuligheder, og skaber varige minder til jeres bryllupsrejse. Som nygift par bør I også opleve en ægte candlelight dinner på stranden hvor følelsen af jeres tæer i det bløde hvide sand fuldender oplevelsen. Romantiske måltider bliver ikke mere specielt end dette.

 

Rejs til Maldiverne med Rickshaw Tours & Travel

Hos Rickshaw Tours & Travel arrangerer vi rejser, der er skræddersyet efter dit hoved. Måske har du lyst til at kombinere dit Maldiviske eventyr med en rejse til Sri Lanka, eller måske har du blot lyst til at bruge alle dagene i dette smukke og vidunderlige paradis. Det er helt op til dig, og vi hjælper dig gerne med at tilrettelægge din rejse.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias