Find din rejse til Afrika her:

Rejser til Botswana

 

Botswana er safarientusiasternes uslebne diamant. Her finder du unikke safari-områder som Okavango deltaet, verdens største indlandsdelta og den vidtstrakte Kalahariørken. Landets uberørte nationalparker er en dramatisk og betagende scene for dit livs største dyreoplevelser. Bliv inspireret af vores rejseforslag og lad os skræddersy din egen unikke safari i Botswana.

 

 

Botswana – enestående og uovertruffen

Går din rejse til Botswana, kan du se frem til at opleve nogle af Afrikas bedst bevarede naturområder og dyrebestande. Landet er fladt, og ligger på den sydafrikanske højslette 1100 m.o.h. Heraf dækker Kahlahari-ørkenen syv tiendedele af Botswanas landområde. På trods af at turismen er i betydelig fremgang, lever landet, grundet dets stabilitet og lille befolkningsgruppe på blot 2 millioner indbyggere, en relativt anonym tilværelse. I mere end 10.000 år har der boet mennesker i Botswana, og oprindeligt var det San-folket, som er et af verdens ældste folkeslag, der slog sig ned her. Nu om dage tilhører 8 af 10 befolkningsgruppen Setswana, hvoraf et flertal af dem er kristne. Efter landet blev selvstændigt i 1966, har det været betragtet som et af de politisk mest stabile stater i Afrika.

 

Tidligere har storvildtjagt været en udbredt turistaktivitet, men fra og med år 2014 blev det forbudt, og i stedet satser man nu på økoturisme – og jagten på det perfekte billede. Den største grund til at besøge Botswana er for de fleste den enestående natur og det uovertrufne dyreliv, som afspejler sig i eksklusiv safari i smukke områder. Blandt de største trækplastre er det store Okavango Delta og den føromtalte Kahlahari Ørkenen, der tiltrækker mange naturentusiaster.

 

Naturens overflod

Okavango Delta – der findes ikke noget lignende på jord. Dette er stedet hvor vilde dyr lever, hvor store katte og endnu større elefanter går frit rundt i en af verdens sidste storslåede vildmarksområder. Deltaet er kodeord for overflod, dyreliv, fugleliv og oversvømmelse. Hvert år bliver stedet oversvømmet af Okavango-flodens vandmasser, der danner et vådområde på 6-15.000 kvadratkilometer, et område større end Sjælland. Ligeledes er deltaet et enestående sted med uovertruffen og vild skønhed. Således kan man på safari i Okavango Delta opleve elefanter, giraffer, sorte næsehorn og de mange store afrikanske katte, såsom løver og geparder. Måske har du lyst til at udforske vandløbene i en traditionel kano, mens du holder øje med små frøer, blomstrende åkander og et utal af fugle.

 

Nord for deltaet finder du Chobe Nationalpark og Chobe River, der danner rammer om et af Afrikas mest eftertragtede safaridestinationer, hvor elefantbestanden er blandt de højeste på kontinentet. Ligeledes kan krydstogter på Chobe floden bidrage med fantastiske fotomuligheder af elefanter, der leger og drikker ved vandkanten, krokodiller der soler sig på bankerne og flodheste i store klynger, der køler af i vandet. Kahlahari ørkenen, som dækker store arealer i både Namibia, Sydafrika og Botswana, er ligeledes storslået og står i skærende kontrast til de store vådområder. Også her kan du se frem til helt anderledes naturoplevelser, hvor du blandt andet kan betragte de smukke og forunderlige baobabtræer, de fantastiske ørkenlandskaber, og stifte bekendtskab med San folket, der har levet som jægere og samlere i Kahlahari i tusinder af år.

 

Vi skræddersyr din Botswana rejse

Botswanas fjerntliggende og luksuriøse lodges gør det til et populært valg for de, der ønsker en luksuriøs vildtdyrsoplevelse. Samtidig er det også et vidunderligt valg til en speciel bryllupsrejse eller lignende. Vi kan hjælpe dig med din safarirejse til Botswana, og vi glæder os meget til at vise dig denne fantastiske naturperle. Fortæl os om dine rejsedrømme, så skræddersyr vi dit livs rejse krydret med Afrikas største oplevelser.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias