Find din rejse til Afrika her:

Rejser til Afrika

Afrika har en evne til at forbløffe og betage. Når man først oplever de storslåede landskaber, det vilde dyreliv og de spændende kulturer, så har kontinentet en dragende effekt. Mange vender således tilbage efter flere oplevelser, efter deres første afrikaeventyr. Se nærmere på de mange store rejseoplevelser Afrika kan friste med, og lad os skræddersy din næste rejse. Hos Rickshaw Tours & Travel har vi en stor forkærlighed for det afrikanske kontinent, som vi har besøgt knap tre hundrede gange.

 

 

Afrika byder på rejseoplevelser for alle

Afrika er et spændende kontinent og rummer næsten uendelige muligheder for interessante rejser og eventyr. Vores skræddersyede rejser til Afrika åbner muligheder for at et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Oplev de smukke vandfald ved Victoria Falls, Saharas nærmest uendelig sandhav og det smukke majestætiske bjerg Kilimanjaro. Disse er nogle få af de populære seværdigheder mange ønsker at besøge, når rejsen går til Afrika, og det er kun begyndelsen. I takt med at politisk stabilitet og økonomisk udvikling er blevet stadigt bedre over de seneste årtier, åbnes der op for flere og flere rejsemuligheder i flere afrikanske lande, og dermed også nye fantastiske eventyr. Afrika, er ikke længere blot en destination for safarirejser eller en rejse til Zanzibar, kontinentet har meget mere at byde på.

 

Storslået natur og fantastisk dyreliv

Safari er og bliver naturligvis et af Afrikas højdepunkter. Overvejer du en safarirejse, bør du udforske det østlige og det sydlige Afrika nærmere. Destinationer som Kenya, Tanzania og Botswana er kendte som nogle af verdens bedste safaridestinationer, hvor løver, elefanter, næsehorn og et væld af andre vilde dyr på den afrikanske savanne hersker. Uganda og Rwanda byder på vandreture og trekking blandt chimpanser og bjerggorillaer i smukke skovklædte bjerge. Planlægger du en safarirejse til Afrika sammensætter vi naturligvis rejsen, så du oplever mest muligt og du kan kombinere din safari med en masse andre oplevelser.

 

Det sydlige Afrika byder også på andre  muligheder for den eventyrlystne rejsende - f.eks. er ktiviteter som bjergbestigning, trekking, rafting og dykning er vidtfavnende. Hvis du ønsker at prøve kræfter med bjergbestigning er Kilimanjaro og Mt Kenya oplagte rejsemål. Er du bidt af rafting eller kajak bør du udforske de fantastiske muligheder på floderne i Zambia og Sydafrika. Du vil ikke blive skuffet.

 

Farverige stammer og lokale traditioner

Fascineres du af fremmede kulturer og vil du gerne opleve autentiske stammekulturer, afrikanske traditioner og historie, så er en rundrejse til et eller flere afrikanske lande oplagt. Du kan eksempelvis tage på en af vores skræddersyede rundrejser, hvor du oplever traditionelle lokale stammer og får et spændende indblik i deres levevis. Besøg masaierne i Østafrika i forbindelse med din safari eller tag på rundrejse i Vestafrika hvor du kan få et indblik i de lokale befolkningers farverige festivaler, voodooceremonier og et væld af unikke kulturelle seværdigheder. Her er ligeledes frodige regnskove og smukke tropiske strande. Vestafrika er om noget en undervurderet rejsedestination med fantastiske muligheder for eksempelvis rundrejser i grupper eller eventyr med familie og venner. Her er det et stort plus at rejse med en lokalt kendt guide. Mød den gæstfri befolkning i øjenhøjde og besøg de sprudlende storbyer. Ønsker du strandferie og afslapning så tilbring ferien på Zanzibar, Maldiverne eller Seychellerne i det Indiske Ocean.

 

Uanset om humøret er til safari, kultur og storbyferier, smukke strande, bjergbestigning eller noget helt femte, så har vi rejser til Afrika som imødekommer dine interesser. Alle rejserne beskrevet her på siden er blot eksempler på rejser, vi ofte arrangerer, og de kan tilpasses efter individuelle rejseønsker og behov. Find inspiration her på siden og fortæl os hvad du drømmer om? Alle vores rejser skræddersyes med udgangspunkt i dine ønsker.

 

Lad os arrangere din Afrika-rejse

Med 30 års erfaring fra Afrika, kender vi kontinentet, og vi mener at en rejse skal være en rejse for livet. Det er jo ikke hver dag man kommer til denne spændende del af verden. Kontakt os og fortæl os om jeres ønsker, så rådgiver vi jer om jeres muligheder og sender et uforpligtende rejseforslag. Vores lokale kontorer og professionelle guider sikrer, at du får mest muligt ud af dine eventyr. Rejserne skræddersyes med udgangspunkt i dine ønsker, og vi lægger vægt på gennemsigtighed i vores rejseforlag, så alle omkostninger er på plads inden du kan tage på rejsen du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias