Find din rejse til Afrika her:

Læs om andre foredrag

Velvære og Yoga på Zanzibar (13. august)

Tirsdag d. 13. august 2019. Kl. 18.45 – 20.00

 

Sted: Rickshaw Tours & Travel, Østre Kanalgade 16 st., 9000 Aalborg

 

Rejseforedrag: Velvære og Yoga på Zanzibar

Til rejseforedraget møder du yogalærer Britt Ziwes fra PranaYoga.dk og Nana Mark Christensen fra Rickshaw Tours & Travel. De vil fortælle dig om, hvad du kan forvente dig af din yogarejse til Zanzibar og svare på alle dine spørgsmål.

 

Når man investerer i en yogarejse, er det vigtigt, at du oplever, at der er god kemi mellem dig og din yogalærer, så kom ned og se, om der er et match.

 

Britt er 44 år og har mere end 15 års undervisningserfaring. Med sin varme, humor og omsorg favner hun alle, både begyndere og øvede. Britt underviser i Hatha-Flow, og vil i løbet af rejsen introducere dig for de fleste af yogaens principper dvs. åndedrætsøvelser, mindfulness og andre redskaber til, hvordan du kan reducere stress og spændinger.

 

Grib muligheden for at komme i dit livs bedste yoga-form. Du bliver stærkere, smidigere, gladere og sundere med ro og balance i krop og sind. Rickshaws yogaretreatbooster din fysik og dit mentale velvære samt kickstarter en sund livsstil gennem 8 dages skøn intensiv yoga og mindfulness. Målet er, at du kommer hjem med plus på energikontoen klar til at fortsætte den sunde livsstil under danske himmelstrøg.

 

Du vil opleve et miks af Hatha Yoga og Vinyasa Flow Yoga, samt lange, dybe stræk og åndedrætsøvelser, som smelter spændinger og stress væk. Alle niveauer tilgodeses og du er velkommen, også selvom du aldrig har prøvet yoga før.

 

Vi bor på et eksklusivt 4-stjernet yoga-resort beliggende i Nungwi-området på øens nordlige del. Resortet har en vidunderlig have, en dejlig pool samt en privat strand med strandbar. Det ligger i smukke og rolige omgivelser. Værelserne er komfortable og smagfuldt indrettet og personalet står klar til at forkæle dig. Der serveres frisk og lækker vegetarisk kost. Den sunde kost og de afstressende omgivelser understøtter din yoga-praksis og detoxer dig kropsligt og mentalt.

 

Efter foredraget får du naturligvis mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål samt få nogle gode råd med på vejen, hvis du overvejer en rejse til Zanzibar. Tilmeld dig venligst her på siden eller kontakt os på anden vis, så kan vi reservere dig en plads.

 

Tilmeld dig herVed tilmelding til vores rejseforedrag accepterer du, at vi via mail og sms sender information ang. det tilmeldte rejseforedrag.