Find din rejse til Afrika her:

Læs om andre foredrag

Rejseforedrag: Klar til Kilimanjaro med Christian Jensen

Kenya kulturrejse

 Tirsdag d. 07. oktober 2019 kl. 19.15 – 20.45

 

Sted Cafeen Kirstinelund K3, Skæringvej 88-100, 8520 Lystrup.

 

Klar til Kilimanjaro
(Grupperejse m. dansk rejseleder)

 

Har du en drøm om at nå toppen af Kilimanjaro, men er du i tvivl om, om fysikken og viljen holder hele vejen? Hvorfor lade drømmen forblive en drøm? Opskriften på succes er en god træner, hyggeligt fællesskab med andre, og ikke mindst god forberedelse, inden bestigningen begynder. Vi inviterer dig til et spændende foredrag, hvor du kan høre mere om vores grupperejse til ‘Afrikas Tag’ med Christian Jensen. Christian har besteget Kilimanjaro 3 gange, og han ved at de 5.895 meter op ad verdens højeste fritstående bjerg kan virke som en stor mundfuld. En bestigning af Kilimajaro er ikke desto mindre en mulighed for de fleste, som har lysten og viljen. Det er ikke et tekninsk trek til toppen af Kilimanjaro, så med en rimelig grundform og god forberedelse er toppen indenfor rækkevidde.

 

 

 

På dette rejseforedrag fortæller Christian om sine bedste oplevelser med bestigning af Kilimanjaro, og hvorfor det at hjælpe andre med at besejre bl.a. Afrikas højeste bjerg er blevet hans passion. Trekket er en god fysisk udfordring, men det er også kimen til en personlig og mental rejse, som giver erfaringer, der kan overføres til andre dele af tilværelsen. Deltag og hør mere om hvad der venter, hvis du overvejer at bestige Kilimanjaro, og hvordan du bedst forbereder dig til eventyret. Foredraget tager udgangspunkt i Machame-ruten, som byder på masser af udfordringer og fantastiske naturoplevelser. Rejsen tager dig igennem flere klimazoner end nogen anden i Afrika, fra den tropiske savanne til Kilimanjaros gletsjere i små 6.000 meters højde. Undervejs passerer vi igennem nogle fantastiske landskaber med smuk natur og betagende udsigter, som sidder på nethinden længe efter eventyret er slut. Du får rig mulighed for at opleve den vilde natur på Kilimanjaro og suge indtrykkene til dig undervejs.

 

 

 

Christian har med sit imponerende bjergbestignings CV stor erfaring med at færdes i bjergene. Han har udover Kilimanjaro der er det højeste bjerg på det afrikanske kontinent også besteget det højeste bjerg i Europa (Elbrus 5.642 moh), Sydamerika (Aconcagua 6.962 moh) og Nordamerika (Denali 6.194 moh). Hvert år arrangerer han ligeledes ture for hele familien til Jotunheimen, Norge, hvor man kan prøve kræfter med Galdhøgpiggen, der er det højeste bjerg i Nordeuropa. Med et personligt coachingforløb, fællesskab med dine rejsefæller og den rette træning, kan Kilimanjaro blive en spændende vej til personlig udvikling. Christian har tidligere gennem en årrække arbejdet med natur og friluftsliv på et professionelt plan hvor han har uddannet friluftsvejledere og andre fagprofessionelle i friluftsliv.

 

 

 

Christian har skrevet en artikel, om hvilke opmærksomhedspunkter du bør have, når du planlægger en bestigning af Kilimanjaro. Den kan du læse her:

 

Sådan bestiger man Kilimanjaro.

 

 

 

Christian fortæller mere om, hvordan du med et veltilrettelagt program med træning og coaching, opnår den optimale forberedelse inden afrejse. Desto bedre du forbereder dig, desto mere vil du nyde trekket mod toppen. Christian fortæller naturligvis meget mere om de udfordringer, der venter, og forklarer de mere praktiske aspekter af rejsen så som, udstyr, oppakning og sikkerhed. Der er mulighed for at stille spørgsmål under foredraget.

 

 

 

Sidst men ikke mindst ser vi på rejseplanen for Christians næste grupperejse til Kilimanjaro i januar 2020.

 

 

 

Tilmeld dig venligst her på siden eller kontakt os på anden vis, så vi kan reservere dig en plads.

Tilmeld dig herVed tilmelding til vores rejseforedrag accepterer du, at vi via mail og sms sender information ang. det tilmeldte rejseforedrag.