Find din rejse til Afrika her:

 

Tog fra Nairobi til Mombasa

19

feb

Rejs med tog fra Nairobi til Mombasa

Rejs med tog fra Nairobi til Mombasa i Kenya, lyder vores klare anbefaling. Vi anbefaler dig, at du tager det nye tog fra Nairobi til Mombasa, hvis du skal tilbagelægge denne strækning. Du sparer tid, får øget komfort og ekstra oplevelser. Læs her hvorfor.

 

 

Ny togrute til Mombasa fra Nairobi

 

nairobi-kenya-

 

I juni 2017 havde toglinjen SGR Madaraka Express sin første tur fra Nairobi til Mombasa. Nairobi og Mombasa er Kenyas to største byer. Der har tidligere været tog, der har forbundet de to byer, men med en væsentlig længere rejsetid. Førhen tog det nemlig op til 12 timer i tog, hvor det nu tager under 5 timer.

 

Sporene er lagt ved siden af den defekte smalsporede Uganda Railway, der blev lagt i 1901. Egentlig er toglinjen opført af det kinesiske China Road and Bridge Corporation, der hyrede 25.000 kenyanere til at arbejde på opførelsen af togruten.

 

Priser, komfort og praktik

Når du booker billetter, har du mulighed for at vælge mellem første og anden klasse. Prisen for en førsteklassesbillet er ca. 190 kr. pr. vej, mens en andenklasses billet koster ca. 63 kr. pr. vej. Dog er komforten en del bedre på første klasse, og her er mere plads sammenlignet med anden klasse.

 

Ombord er der en kupé, der er indrettet som et cafeterie, hvor det er muligt at købe mad, drikke og snacks.

 

Det er tilladt at medbringe baggage på max 30 kg.

 

Der findes både en Express og Inter-Country afgang. Expressen stopper ikke undervejs, men Inter-Country stopper 9 gange undervejs. Det gør også at Inter-Country toget varer en smule længere end Express ruten.

 

Togrejsen er en oplevelse i sig selv

 

tsavo-national-park-east-01

 

Landskabet, du passerer på vejen, er helt fantastisk, og de 5 timer flyver let afsted, når du sidder og nyder udsigten.

 

På vejen passerer du en del lokale småbyer, hvor du får et hurtigt indblik i de lokales leveforhold. Du ser de lokale hyrder vogte deres kvæg, får og geder, og du ser, når kvinderne skal ned og hente vand ved floden.

 

Bedst af alt er, at du passerer Tsavo Nationalpark undervejs. Her kan du være heldig at se elefanter, bøfler, zebraer, antiloper og en masse andre dyr. Så hold øjnene åbne, læn dig tilbage og NYD udsigten!

 

Drømmer du om en rejse til Kenya, så se nærmere på vores rejseforslag til den østafrikanske safariperle.

 

Flere spændende indlæg på rejsebloggen

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias