Find din rejse til Afrika her:

Mød Rickshaws dygtige team

 

Hos Team Rickshaw elsker vi Afrika og vi vil så gerne dele vores passion med dig. Vi står derfor klar til at give dig den allerbedste og mest personlige service, som vi overhovedet kan.

 

Vores hold er ikke så stort, men vi er stolte over det team, som du kan møde hos os i dag. Den personlige service er ikke tomme floskler hos os. Vi lægger stor vægt på det personlige engagement - især i forhold til vores kunder, men bestemt også i vores daglige virke på kontoret. Det er derfor, vi så glade for at kunne sige, at vi har verdens bedste team. Her kan du lære os lidt bedre at kende hver især.

 

einar-rund-rickshaws-team-indehaver

Einar, Rejsekonsulent, direktør og indehaver

 

Til daglig udarbejder Einar rejseforslag, holder styr på økonomien og kontakten til vores agenter rundt omkring i Afrika. Einar har en indædt forkærlighed for Afrika. Einar har ca 40 års rejseerfaring på Afrika, som har har besøgt 6-7 gange årligt.

 

Omregnet bliver det til i omegnen af 300 rejser, primært til regionen i Vestafrika. Rejsemålene inkluderer bl.a. Nigeria, Ghana, Togo, Benin, Burkina Faso, Mali, Elfenbenskysten, Guinea Conakry, Niger, Liberia, Senegal, Gambia, Cameroun og Sierra Leone, Tanzania, Namibia, Kenya, Etiopien og Gambia. Einar er medlem af det danske Afrikaselskab og af De berejstes klub.

 

Einar har også været på aktive ferier i Afrika. Han har krydset Sahara i 2005, og i 60 års fødselsdagsgave besteg han sammen med sine to børn Nana og Mathias Kilimanjaro - Afrikas højeste bjerg. De når Uhuru Peak d. 20. oktober 2012 kl. 07.15 – Mission Accomplished.

Nana-mark-christensen-indehaver-rickshaw

 

Nana Kristine, indehaver, rejsekonsulent og SoMe-ansvarlig

 

Nana er vild med at give vores rejsegæster de allerbedste rejseoplevelser på det afrikanske kontinent. Hun trækker på sin livslange erfaring med og kærlighed til Afrika, når hun med passion og flid sammensætter spændende rejseprogrammer og udarbejder rejsetilbud til vores rejsegæster. Derudover er hun ansvarlig for vores sociale medier, hvor hun på ofte humoristisk og kreativ vis deler stort og småt fra vores Afrikanske destinationer og livets gang på vores lille rejsebureau.

 

Nana er ‘næsten’ født i Afrika. Hun var ikke mere end 14 dage gammel, da hun sammen med sine forældre bosatte sig i Kano i den nordlige del af Nigeria i 1982. Nana har Afrika i blodet og i årenes løb er det blevet til adskillige rejser til dette fantastiske kontinent – såvel i Vestafrika som i Østafrika. Blandt mange oplevelser, står bestigningerne af Kilimanjaro hhv. i 2012 med sin bror og far og i 2019 samt 2020 på Rickshaws grupperejser med vores rejseledere Christian og Jesper højt på hendes liste over virkeligt seje og helt uforglemmelige bedrifter. Desuden har hun i længere perioder været tilknyttet Rickshaw Travels i Kenya, Tanzania, Zanzibar og Rwanda.

 

Nana ser hele verden som sin legeplads og bliver aldrig træt af at udforske nye områder. Med sin store rejseerfaring samt tilknytning til Rickshaw Gruppen og en baggrund inden for Sport og Event Management, er Nana klædt på til at yde den bedste service og vejledning i din kommende rejse til enten Afrika eller den øvrige verden.

Hjemmeside_Billede_Mathias

 

Mathias, Medindehaver og administrationsansvarlig

 

Til dagligt har Mathias ansvaret for virksomhedens administrative rutiner og økonomifunktion og deltager desuden i udarbejdelsen af rejsetilbud samt de økonomiske kalkuler i denne forbindelse. Han tiltrådte sin stilling som administrationsansvarligi Rickshaw Tours & Travel i sommeren 2016. Mathias har en bachelor i Sport Science fra Aalborg Universitet og en uddannelse som serviceøkonom med speciale i turisme.

 

Mathias har besteget Kilimanjaro med sin far og søster i 2012. Han har desuden krydset Sahara i en 4x4. En ørkenekspedition, der havde en varighed på tre uger med start ved kysten i Lome i Togo og afslutning ved kysten i Tunis.

Morten-2019-450x450

 

Morten, PR- & marketingmedarbejder

Morten bidrager til at sprede det gode budskab om Rickshaw Tours & Travel og vores spændende rejser. Han er bl.a. ansvarlig for vores digitale annoncering og udtænker strategier og planer, mens han jonglerer med data, leads og annoncebudget.

 

Morten har en masters i udviklingsstudier fra Aalborg universitet samt 5 års erfaring fra rejsebranchen. Morten elsker at rejse, og har samlet set opholdt sig mere end 2 år i Afrika, som har en særlig betydning for ham: Her har han blandt andet boet i Ghana, Tanzania og Sydafrika, og rejst fra Nairobi til Cape Town med lokale busser og tog.

 

Morten er dog vendt hjem til Danmark, og glæder sig til at dele sine erfaringer og oplevelser med andre som drømmer om spændende rejseoplevelser til Afrika eller andre af de mere end 40 lande han hidtil har besøgt.

line-studentermedhjælper-rickshaw-rund

 

Line, kontormedhjælper - tekst, video og rejseforslag

 

Line har færdiggjort sin bachelor i International Hospitality Management. Uddannelsen giver hende mulighed for at følge sin store passion indenfor turisme- og rejsebranchen. Til hverdag er Line med til at løse diverse opgaver indenfor især tekstproduktion og videoredigering. Hun har mange kompetencer og fungerer ofte som blæksprutte, der kan træde til i forskellige situationer. Du kan også være heldig at møde hende på vores stand til diverse messer, hvor hun deler ud af sin store rejseerfaring.

 

Line har en del rejseerfaring, og har tidligere været guide i Sydafrika, hvilket har givet hende et godt kendskab til den afrikanske kultur. Jobbet har inkluderet en del safariture – faktisk har hun sammenlagt siddet mere end 100 timer i en safaribil, og det har givet en masse storslåede oplevelser. Efterfølgende rejste Line til Tanzania og Zanzibar, hvilket ligeledes har givet hende nogle helt uforglemmelige rejseminder, som kan komme alle vores glade rejsegæster til gode. Senest har hun i 2018 været i praktik i Kenya og på ferie i Uganda. Hun betegner sig selv som en kæmpe rejsenørd, og har rejst i mange lande verden over – dog har den seneste rejse til Afrika bidt sig fast, og hun kan ikke vente med igen at komme afsted til det afrikanske kontinent. Som hun siger, kan Afrika bare noget helt specielt, og det går lige i blodet på én!

Lasse-rickshaw-foto

Lasse, digital medhjælper

 

Lasse er IT-troldmand og arbejder med grafisk design. Han er kandidat i produkt- og designpsykologi  og har fokus på at have brugeren og kunden i centrum. Lasse har mange forskellige kompetencer, blandt andet grafisk design, programmering, videoproduktion osv.

 

Han har været på studierejser til både Paris og Prag og storbyferie til London, dase ferie på Gran Canaria og snowboardferie i Norge. Og har nydt hvert eneste dag på rejserne, der har været fyldt med masser af oplevelser. Jeg glæder mig til engang af kunne slå mig løs på destinationer, der ligger lidt længere væk, som Hawaii, Bali og også Afrika, og især steder som Madagaskar og Uganda, samt Maldiverne.