Find din rejse til Afrika her:

 

Hils på vores danske rejseledere

 

Hos Rickshaw Travels er de store rejseoplevelser og rejseglæden vores drivkraft. Det samme gør sig gældende for vores danske rejseledere, som glæder sig til at vise dig deres favoritsteder rundt om i Afrika. Når vi sammensætter en rejse, lægger vi vægt på at oplevelserne skal være i top, og helst noget ud over det sædvanlige. Vi elsker at finde det skønne hotel med en uovertruffen beliggenhed, og den lille oversete restaurant med guddommelig lokal mad. Det er de små oplevelser og rejselederens indsigt og passion som løfter ferien fra god til fantastisk. Her er et par ord om vores skønne rejseledere.

 

Bettina Giversen

Bettina er rejseleder på vores rejser til Kenya, hvor hun tidligere boede og arbejdede som destinationsansvarlig for et rejseselskab. Det blev til mere end 5 år i Kenya, hvor hun havde lejlighed til at rejse savannerne tyndt. Dermed kender Bettina alle de fantastiske oplevelser som landet kan byde.

 

Uanset om rejsen byder på safari i de mange kenyanske nationalparker eller rekreation ved den smukke Kenyakyst, så har Bettina sine egne favoritsteder. Nu bor hun atter i Danmark, men hun elsker at vende tilbage til Kenya med jævne mellemrum, eksempelvis som rejseleder på vores forkellige skræddersyede rejser.

Anders Stenild

Med sin passion og indlevelse for Uganda er Anders Stenild den helt rigtige rejseleder til dette fantastiske land. Siden begyndelsen af år 2000 har Anders foretaget mere end 60 rejser til Afrika, men især Uganda har haft hans store interesse.

 

Anders har blandt andet engageret sig i forskellige former for hjælpearbejde, deltaget i organisering af skoleprojekter, indsamling af it- udstyr og symaskiner mv., som den yngre del af befolkningen i Uganda får glæde af. Han har en indsigtsfuld viden omkring forholdene i Uganda og de spændende oplevelser landet byder på – en viden, som han gerne deler ud af.

 

 

Jesper Thomsen

Jesper er bidt af Kilimanjaro, og med sin baggrund som coach og personlig træner er han den helt rette rejseleder til en bestigning af Kilimanjaro. Han har besteget bjerget flere gange, og brænder for at andre kan få del i de fantastiske oplevelser Afrikas højeste bjerg kan byde på.

 

Foruden rollen som rejseleder på vores rejser til Kilimanjaro, tilbyder Jesper også et coachingforløb for de som søger en sund og aktiv forberedelse til den forstående bestigning af bjerget. Her får man igennem skræddersyede træningsprogrammer og personlig coaching det bedste udgangspunkt for en fantastisk rejse.

 

 

Christian Jensen

Cristian er en passioneret bjergbestiger og rejseleder, med en stor forkærlighed for at opholde sig ’i det fri’. Han har blandt andet besteget Europas højeste bjerg Mt Elbrus, Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro og Sydamerikas højeste bjerg Aconcagua.

 

Foruden sin rolle som rejseleder på vores grupperejser til Kilimanjaro, deler Cristian gerne sin erfaring igennem kurser og foredrag i Danmark, hvor han beretter om bestigning af bjerge forskellige steder i verden.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias