Find din rejse til Afrika her:

Mød Rickshaws danske rejseledere

 

Hos Rickshaw Travels er de store rejseoplevelser og rejseglæden vores drivkraft. Det samme gør sig gældende for vores danske rejseledere, som glæder sig til at vise dig deres favoritsteder rundt om i Afrika. Når vi sammensætter en rejse, lægger vi vægt på at oplevelserne skal være i top, og helst noget ud over det sædvanlige. Vi elsker at finde det skønne hotel med en uovertruffen beliggenhed, og den lille oversete restaurant med guddommelig lokal mad. Det er de små oplevelser og rejselederens indsigt og passion som løfter ferien fra god til fantastisk. Her er et par ord om vores skønne rejseledere.

 

Du kan læse lidt om dem her og møde dem til vores gratis rejseforedrag og på vores online webinarer. Se kommende arrangementer.

 

christian-rejseleder-rund

Christian Jensen

 

Cristian er en passioneret bjergbestiger og rejseleder, med en stor forkærlighed for at opholde sig ’i det fri’. Han har blandt andet besteget Europas højeste bjerg Mt Elbrus, Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro og Sydamerikas højeste bjerg Aconcagua.

 

Foruden sin rolle som rejseleder på vores grupperejser til Kilimanjaro, deler Cristian gerne sin erfaring igennem kurser og foredrag i Danmark, hvor han beretter om bestigning af bjerge forskellige steder i verden.

 

 

Nana Kristine Mark Christensen

 

Nana er, udover at være medejer af Rickshaw, også rejseleder på vores Kilimanjaro ture. Hun er bidt af bjerget, som hun har besteget flere gange som assisterende rejseleder. Hun brænder for at andre kan få del i de fantastiske oplevelser Afrikas højeste bjerg kan tilbyde. Og ofte fra en lidt anden vinkel end alle mulige andre. Desuden har hun opbygget et godt og solidt samarbejde samt venskab op med vores lokale guider, og du er således i trygge hænder både før, under og efter din bestigning.

 

Foruden sin store viden om Kilimanjaro, har Nana også stor kendskab til outdoor branchen. Hun ved derfor hvad det kræver af både træning og motion såvel som udstyr på bjerget. Hun deler velvilligt ud af gode tips til alt lige fra træning, vandrestøvler og grej til turen, så du kan få en god oplevelse på Kilimanjaro.

 

 

Britt-rejseleder

 

Britt Ziwes

 

Britt har stor erfaring som yogalærer, og hun elsker at hjælpe sine yogier til større styrke, velvære og indre balance gennem sin yoga-praksis. Britt er åben og imødekommende, og hendes tilgang til yoga er både seriøs og uhøjtidelig. Det skal både være udbytterigt, afslappet og sjovt at dyrke yoga.

 

For Britt handler vores yogarejser om helhedsoplevelsen, og hun glæder sig til at give vores rejsegæster den fuldendte oplevelse af yoga, sundhed og velvære. Zanzibars fantastiske omgivelser er perfekte til et yogaretreat, hvor kroppen forkæles med yoga, afslapning og friske grønne råvarer. Britt tør godt garantere, at man kommer hjem med fornyet energi samt motivation og værktøjer til at fortsætte den sunde livsstil.

 

 

 

Richi Wagner

 

Richi Wagner er guide på vores eventyrlige ekspeditionsrejse til Botswana. Richi elsker Afrikas vilde natur og fantastiske dyreliv. Han har boet og arbejdet i Sydafrika fra 1984 til 1995, er uddannet field guide – eller ranger –  i 2010. Han er derfor optimalt rustet til at dele sin kærlighed til den afrikanske bush med dig.

 

På Richis rejser er du selv en aktiv del af turen. Du kører selv din firhjulstrækker og er med til at vælge ruten undervejs. Richi giver de store rammer og I gæster tegner detaljerne efter jeres ønsker og i samspil med vind og vejr og Richi. Botswana-ekspeditionsrejsen er ikke en afslapningsferie, men et aktivt og til tider strabadserende bush-eventyr.

 

Du kan møde Richi og høre ham fortælle om turen på vores online webinar "Best of Botswana".

Trustpilot