Find din rejse til Afrika her:

Mød Rickshaws danske rejseledere

 

Hos Rickshaw Travels er de store rejseoplevelser og rejseglæden vores drivkraft. Det samme gør sig gældende for vores danske rejseledere, som glæder sig til at vise dig deres favoritsteder rundt om i Afrika. Når vi sammensætter en rejse, lægger vi vægt på at oplevelserne skal være i top, og helst noget ud over det sædvanlige. Vi elsker at finde det skønne hotel med en uovertruffen beliggenhed, og den lille oversete restaurant med guddommelig lokal mad. Det er de små oplevelser og rejselederens indsigt og passion som løfter ferien fra god til fantastisk. Her er et par ord om vores skønne rejseledere.

 

Du kan læse lidt om dem her og møde dem til vores gratis rejseforedrag og på vores online webinarer. Se kommende arrangementer.

 

jesper-rund

Jesper Thomsen

 

Jesper er bidt af Kilimanjaro, og med sin baggrund som coach og personlig træner er han den helt rette rejseleder til en bestigning af Kilimanjaro. Han har besteget bjerget flere gange, og brænder for at andre kan få del i de fantastiske oplevelser Afrikas højeste bjerg kan byde på.

 

Foruden rollen som rejseleder på vores rejser til Kilimanjaro, tilbyder Jesper også et coachingforløb for de som søger en sund og aktiv forberedelse til den forstående bestigning af bjerget. Her får man igennem skræddersyede træningsprogrammer og personlig coaching det bedste udgangspunkt for en fantastisk rejse.

 

 

christian-rejseleder-rund

Christian Jensen

 

Cristian er en passioneret bjergbestiger og rejseleder, med en stor forkærlighed for at opholde sig ’i det fri’. Han har blandt andet besteget Europas højeste bjerg Mt Elbrus, Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro og Sydamerikas højeste bjerg Aconcagua.

 

Foruden sin rolle som rejseleder på vores grupperejser til Kilimanjaro, deler Cristian gerne sin erfaring igennem kurser og foredrag i Danmark, hvor han beretter om bestigning af bjerge forskellige steder i verden.

 

 

Richi Wagner

 

Richi Wagner er guide på vores eventyrlige ekspeditionsrejse til Botswana. Richi elsker Afrikas vilde natur og fantastiske dyreliv. Han har boet og arbejdet i Sydafrika fra 1984 til 1995, er uddannet field guide – eller ranger –  i 2010. Han er derfor optimalt rustet til at dele sin kærlighed til den afrikanske bush med dig.

 

På Richis rejser er du selv en aktiv del af turen. Du kører selv din firhjulstrækker og er med til at vælge ruten undervejs. Richi giver de store rammer og I gæster tegner detaljerne efter jeres ønsker og i samspil med vind og vejr og Richi. Botswana-ekspeditionsrejsen er ikke en afslapningsferie, men et aktivt og til tider strabadserende bush-eventyr.

 

Du kan møde Richi og høre ham fortælle om turen på vores online webinar "Best of Botswana".

Bettina_RUND

Bettina Giversen

 

Bettina er rejseleder på vores rejser til Kenya, hvor hun tidligere boede og arbejdede som destinationsansvarlig for et rejseselskab. Det blev til mere end 5 år i Kenya, hvor hun havde lejlighed til at rejse savannerne tyndt. Dermed kender Bettina alle de fantastiske oplevelser som landet kan byde.

 

Uanset om rejsen byder på safari i de mange kenyanske nationalparker eller rekreation ved den smukke Kenyakyst, så har Bettina sine egne favoritsteder. Nu bor hun atter i Danmark, men hun elsker at vende tilbage til Kenya med jævne mellemrum, eksempelvis som rejseleder på vores forkellige skræddersyede rejser.