Find din rejse til Afrika her:

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Læs om andre foredrag

Klar til Kilimanjaro (Aalborg)

Onsdag D. 29. August 2018 - kl. 18.30 - 20.00

 

Sted Rickshaw Tours & Travel; Østre Kanalgade 16 st., 9000 Aalborg

 

Klar til Kilimanjaro?

Har du en drøm om at nå toppen af Kilimanjaro, men er du i tvivl om fysikken og viljen holder hele vejen? Hvorfor lade drømmen forblive en drøm. Opskriften på succes er en god coach, hyggelig fællesskab med andre, og ikke mindst god forberedelse inden bestigningen begynder. Vi inviterer dig til et spændende foredrag i samarbejde med Friliv.dk, hvor du kan høre mere om vores grupperejse til 'Afrikas Tag' personlig træner Jesper Thomsen. Jesper har besteget Kilimanjaro flere gange, og han ved at de 5.895 meter op ad verdens højeste fritstående bjerg kan virke som en stor mundfuld. Med et personligt coachingforløb, fællesskab med dine rejsefæller og den rette træning, kan Kilimanjaro blive en spændende vej til personlig udvikling.

 

På dette rejseforedrag fortæller Jesper om sine bedste oplevelser med bestigning af Kilimanjaro, og hvorfor det at hjælpe andre med at besejre Afrikas højeste bjerg er blevet hans passion. Trekket er en god fysisk udfordring, men det er også kimen til en personlig og mental rejse, som giver erfaringer, der kan overføres til andre dele af tilværelsen. Kom og hør mere om hvad der venter, hvis du overvejer at bestige Kilimanjaro, og hvordan du bedst forbereder dig til eventyret. Aftenens foredrag tager udgangspunkt i Machame-ruten, som byder på masser af udfordringer og fantastiske naturoplevelser. Rejsen tager dig igennem flere klimazoner end nogen anden i Afrika, fra den tropiske savanne til Kilimanjaros gletsjere i små 6.000 meters højde. Undervejs passerer vi igennem nogle fantastiske landskaber med smuk natur og betagende udsigter, som sidder på nethinden længe efter eventyret er slut. Du får rig mulighed for at opleve den vilde natur på Kilimanjaro og suge indtrykkene til dig undervejs.

 

Jesper fortæller mere om, hvordan du med et veltilrettelagt program med træning og coaching, opnår den optimale forberedelse inden afrejse. Desto bedre du forbereder dig, desto mere vil du nyde trekket mod toppen. Jesper fortæller naturligvis meget mere om de udfordringer der venter, og forklarer de mere praktiske aspekter af rejsen så som udstyr og oppakning. Der er mulighed for at stille spørgsmål under foredraget.

 

Sidst men ikke mindst ser vi på rejseplanen for Jespers næste grupperejse til Kilimanjaro i januar 2019.

 

Tilmeld dig venligst her på siden eller kontakt os på anden vis, så vi kan reservere dig en plads.

Tilmeld dig herVed tilmelding til vores rejseforedrag accepterer du, at vi via mail og sms sender information ang. det tilmeldte rejseforedrag.