Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser til Afrika, lige efter dit hoved

En rejse er en ganske særlig begivenhed, der giver enestående oplevelser og minder for livet. Hos Rickshaw Tours & Travel er vi specialister i at designe skræddersyede rejser til Afrika. Uanset om du søger safarirejser, trekkingrejser, kulturoplevelser eller en afslappende badeferie, så skræddersyr vi en rejse der passer perfekt til dig og dine medrejsendes rejsedrømme. Når du kontakter os så tager vi udgangspunkt i dine ønsker, og giver  uforpligtende personlig rådgivning, som hjælper dig med inspiration til din rejse.

 

Afrika er et kontinent med oplevelser for alle

Elsker du lange vandreture, har vi en skræddersyet pakke med 6 dages trekking på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, via Marangu-ruten. Du kan kombinere Kilimanjaro med vidunderlig safaritur i nogle af Tanzanias smukkeste nationalparker – en rejse, du med garanti, aldrig vil glemme. I Kenya kan du blandt andet opleve det pulserende byliv i Nairobi, besøge Aberdares National Reservat og lade dig imponere i det helt igennem magiske Masai Mara, der er den perfekte oplevelse på din drømmerejse. Uanset om du drømmer om at opleve Østafrikas vildtliv, rejse på safari i Tanzania og Rwanda eller måske tage på en spændende rundrejse i Vestafrika så laver vi den helt perfekte skræddersyede rejse. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias