Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Safarirejser

Safari er en rejse ind i dyrenes verden

Safari er måske det du forbinder med zebraer, elefanter, løver og de andre imponerende dyr på den Afrikanske savanne. Meget rammende betyder safari også ”at rejse” på Swahili, det lokale sprog i Østafrika, som byder på verdens bedste safarilande Kenya og Tanzania. En safari er for mange der rejser til Afrika en af rejsens højdepunkter, og det at opleve Afrikas vilde dyreliv er noget helt særligt. Østafrika er et mekka for de som vil opleve en storslået natur og et fantastisk dyreliv. En safari er en rejse og en nationalpark er ofte ikke nok i Østafrika, for de byder alle på noget særligt. Derfor anbefaler vi at I besøger mere end et safariområde.

 

Storslået natur og store oplevelser

I Kenya kan I opleve Masai Mara som er kendt for dets fantastiske dyreliv. Her kan du hvert år fra juli til september opleve den store vandring hvor mere en million gnuer og 300.000 zebraer krydser Mara floden til Serengeti. Et skue, der absolut er værd at planlægge sin rejse efter. Uganda og Rwanda byder på gorillatrekking, hvor I kommer helt tæt på vores nære slægtninge de store bjerggorillaer eller chimpanserne. Botswana og Namibia i det sydlige Afrika er ligeledes yndede destinationer for safarirejser og de byder på fantastiske naturoplevelser i det store Okavango Delta og Kalahariørkenen.

 

Hos Rickshaw Tours & Travel har vi igennem 30 år arrangeret rejer til Afrika og vi sætter en ære i, at arrangere rejser der giver minder for livet. Enhver rejse bliver skræddersyet så den passer til de enkeltes ønsker og interesser. I samarbejde med vores lokale kontorer på vores forskellige destinationer sammensætter vi en skræddersyet rejse til dig.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias