Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rundrejser i Vestafrika

På opdagelse blandt Afrikas farverige kulturer og stolte traditioner

 

Hvis du er typen som elsker at opleve fremmede kulturer og husker dine rejser for de mennesker du møder i samme grad som de ting du ser, så er en af vores kulturrejser i Vestafrika lige sagen. Det er en helt særlig oplevelse at udforske Vestafrikas kultur, skikke og historie på rundrejse i denne skønne del af Afrika.

 

På disse rejser får et indblik i andre menneskers og hverdag samt får indblik i deres liv og levemåder. Oplev eksempelvis traditionelle voodooo-ceremonier og indvielsesritualer i Togo, en traditionel Ashanti begravelse i det nordlige Ghana, eller deltag i en farverig maskefestival i Burkina Faso. På en kulturrejse mødes fortid og nutid på spændende vis når du oplever steder med særlig historisk og kulturel betydning som f.eks. de unikke citadeller i Saint Louis i Senegal eller sporene fra den danske indflydelse i det nuværende Ghana.

 

Hos Rickshaw Tours and Travel har vi mere end 30 års erfaring i at arrangere rejser til Vestafrika. Denne erfaring giver os det helt rette udgangspunkt for at skræddersy en rejse efter dine ønsker og interesser. Vores lokale ansatte sørger for at du oplever det bedste vestafrika har at byde på.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias