Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rundrejser i Vestafrika

 

 

Kulturrejser i Vestafrika

Hvis du er typen som elsker at opleve fremmede kulturer, og husker dine rejser for de mennesker du møder i samme grad som de ting du oplever, så kan vi i den grad anbefale vores kulturrejser i Vestafrika. Regionen byder på masser af interessante destinationer, stor diversitet og stor gæstfrihed fra den lokale befolkning. Det, som gør regionen til noget særligt, er blandt andet at masseturismen endnu ikke har fået fat i Vestafrika.

Vi har formået at etablere varme og imødekommende relationer til de lokale høvdinge, landsbypræster og til landsbyernes indbyggere, der bor og lever i de samfund vi skal besøge. Vi kan således rejse frit og uforstyrret gennem fjerntliggende områder, som sjældent besøges af gæster ’udefra’.
Dette betyder at der er nogle meget autentiske oplevelser i vente. Vores fastsatte rejseprogrammer er spækkede med kulturelle oplevelser som farverige festivaler i Burkina Faso, besøg ved Guldkysten og det historiske Cape Coast slaveslot i Ghana, overværelse af traditionelle voodooceremonier og møde med interessante folkeslag samt hekselandsbyer i Benin – blot for at nævne nogle få. Du træder lige ind midt i de lokale traditioner, og oplever Vestafrika fra sin mere farverige side.

Foruden de mange kulturelle oplevelser, regionen har at tilbyde, er der noget fantastisk natur. Du kan komme med på ekspedition i Saharas vidtstrakte sandhav, opleve de oprindelige regnskove i Elfenbenskysten og meget mere. For de som elsker motion og natur har vi sågar nogle særligt tilrettelagte hiking og vandrerejser, hvor vi dagligt udforsker de områder vi besøger og vandrer igennem landskabet.

På alle vores fastlagte rundrejser vil du være i selskab med en chauffør, kok samt vores lokal engelsktalende guide med stor erfaring og et enormt kendskab til de områder, du rejser rundt i. Som deltager vil du være en del af international gruppe under rejsen. Alternativ kan vi arrangere privat individuel rundrejse med guide i de ønskede områder. På grupperejserne er der normalt et maksimalt antal deltager på 15-20 rejsende, således alle får det maksimale ud af oplevelserne. Transporten foregår normalt i små minibusser, men på enkelte rejser benytter vi også andre lokale transportmidler så som bush taxi, færger og speedbåd.

Hos Rickshaw Tours & Travel har vi mere end 30 års erfaring i at arrangere rejser til Vestafrika. Vi har rejst meget i områderne selv, og denne erfaring giver os det helt rette udgangspunkt for at skræddersy en rejse efter dine ønsker og interesser. Vores lokale ansatte sørger for at du oplever det bedste Vestafrika har at byde på.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias