Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Grupperejser

Skræddersyede grupperejser til Afrika

Rejser og oplevelser er som så mange andre ting i livet ofte sjovere, når de deles med andre. Derfor er vores grupperejser til Afrika, hvor man rejser med venner, familie eller andre rejseglade mennesker en fremragende rejseform. At rejse med andre, er en mulighed for ikke blot at opleve spændende lande og kulturer, men også skabe venskaber og dyrke fælles interesser. Samtidig giver grupperejser en unik mulighed for at tilføre rejseoplevelserne lidt ekstra. Det kan eksempelvis være en lokalkendt, dansktalende guide, et skræddersyet program med fokus på gruppens fælles interesser eller andre ønsker som syes ind i rejsen, uden en masse ekstra omkostninger. Derfor skræddersyr vi ofte grupperejser til familier, foreninger og andre større grupper som søger helt særlige oplevelser på deres rejse.

 

Du kan eksempelvis tage med på en af vores grupperejser til Afrika sammen med vores danske rejseledere, som med deres unikke lokale viden guider dig på din rejse. Uanset om du vil invitere familien på safari i Kenya, bestige Kilimanjaro sammen med kammeraterne eller tage på ekspedition i Vestafrikas traditionelle kulturer, så er der unikke muligheder for at få oplevelser for livet.

 

Hvis du ikke kan finde netop den rejse du søger blandt vores rejser, kan du altid kontakte os for ideer og sparring omkring dine rejsetanker. I samarbejde med vores lokale ansatte og partnere over hele Afrika, har vi særlig ekspertise i at sammensætte netop den grupperejse du går og drømmer om. Har du allerede en rejseleder så samarbejder vi med jer om logistik og andre praktiske forberedelser så I kan fokusere på at nyde rejsen. Vi har ligeledes lokale, engelsktalende guider og chauffører på alle vores destinationer som, ligesom os, brænder for at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige med deres lokalkendskab og passionen for at rejse.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias