Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Strandferier

Afrikas smukke strande og blå oceaner venter

 

Hvis du elsker badeferier i tropiske omgivelser eller ferieaktiviteter som vandsport og dykning, så har Afrika meget at byde på. De fleste forbinder måske kontinentet med safari og kulturelle oplevelser men kontinentet er også velsignet med et fantastisk klima og nogle skønne oceaner som giver unikke muligheder for badeferier. Særligt Afrikas østkyst og de små østater i det Indiske Ocean så som Zanzibar, Maldiverne og Mauritius har enestående strande og et fantastisk marineliv som inviterer til fantastiske ferieoplevelser.

 

Nyd eksempelvis de smukke strande på Zanzibar sammen med familien og oplev øens eksotiske kulturer. Elsker du at dykke så brug din ferie på at udforske de smukke koraler og fantastiske marineliv på Maldiverne eller svøm med hvalhajerne langs Afrikas kyst. Uanset om humøret er til safari, kultur og storbyferier, smukke strande, bjergbestigning eller noget helt andet så har Afrika unikke muligheder for fantastiske rejser. Med 30 års erfaring kender vi kontinentet og vi mener at en rejse til Afrika skal være en rejse for livet.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias