Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Trekking & Ekspeditionsrejser

 

 

Skræddersyede Trekking- og adventurerejser

 

Rejseeventyret begynder der hvor hverdagen derhjemme sættes på pause, dér hvor intet er som det plejer. Afrika byder på eventyr og store rejseoplevelser i rigt mål. Kontinentet udgør faktisk 20 % af klodens samlede landareal, og det består af flere nationer og folkeslag end noget andet kontinent. Det betyder, at der er nærmest uanede muligheder for de eventyrlystne, hvilket gør Afrika til det ideelle sted at gå i de opdagelsesrejsendes fodspor gennem trekking og adventurerejser. På en rejse i denne del af Verden ved man aldrig hvilke spændende oplevelser dagen bringer, og hvilke spændende mennesker man møder. En ting er dog sikkert, oplevelserne og overraskelserne venter, og gæstfriheden er uden sammenligning.

 

Tænk dig at krydse Saharas mægtige sandhav i de gamle karavaners spor, trekke i Ugandas tætte skove for at møde de store menneskeaber, eller stå ansigt til ansigt med traditionelle stammesamfund i Vestafrika og opleve deres levemåder. Du kan også udforske verden under havet, og dykke på det eksotiske Zanzibar eller de billedskønne Maldiver. Lad dig inspirere af vores rejseforslag, eller del dine tanker om det næste eventyr med os, så hjælper vi med at realisere drømmerejsen.

 

Mulighederne er mange, og en rigtig adventurerejse er ikke en metervare. Derfor skræddersyr vi hver enkelt rejse sammen med vores lokale ansatte, og sikrer dermed at rejsen er veltilrettelagt. Rickshaw Tours & Travel tilbyder skræddersyede rejser til både Øst- og Vestafrika, som er designet efter den enkeltes ønsker og behov. Alle vores rejser inkluderer fly tur/retur, indkvarteringer og dagsprogrammer. Det vil sige, at alt er planlagt og tilrettelagt på forhånd, og når rejsen er betalt, er det eneste du skal gøre, at pakke kufferten og møde op i lufthavnen, så kan du rejse afsted på drømmerejsen til skønne Afrika.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias