Find din rejse til Afrika her:

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

 

Bjerge og Savanne


7 Dage
Med engelsktalende lokalguide


 

Skræddersyet safarirejse til Tanzania


Ngorongoro - Masai Mara &


Lake Manyara


 

Ifølge John Hemmingway kan ægte magi findes i Afrika – og her må vi jo give den gode mand ret. En rejse til det afrikanske kontinent er en oplevelse i særklasse, og som vil skabe minder for livet. Hos Rickshaw Tours & Travel har vi en stor forkærlighed for de afrikanske bjerge og savanner, og i dette forslag på en skræddersyet safarirejse til Tanzania, får du mulighed for, at besøge landets betagende savanner. Under hele din safarirejse er du i selskab med din private guide, som kender til stort set alt om Tanzanias dyreliv, fauna og lokalbefolkning. Tanzanias naturbeskyttede område, Ngorongoro krateret, skal du besøge som det første i denne pakkerejse. Herefter går turen videre til Serengetis endeløse sletter, som byder på et spektakulært og unikt dyreliv i form af flokke af elefanter, løver, zebraer og måske endda du er heldig at spotte et næsehorn. Lake Manyara er sidste safaridestination, og her kan du ligeledes opleve et rigt dyreliv – og måske tusindvis af lyserøde flamingoer, som ind imellem holder til her. Glæd dig til en safarirejse med alt hvad hjertet begærer.

 

En rejse til Tanzania med Rickshaw Tours & Travel


Hos Rickshaw Tours & Travel har vi stor erfaring i planlægning af skræddersyede safarirejser til Tanzania. Alle vores rejser bliver designet efter vores gæsters personlige ønsker, derfor finder man heller ingen firkantede pakkerejser på vores hjemmeside, men blot inspiration til den næste rejse. Vi står altid klar til et besøg på vores kontor eller kontakt via mail eller telefon, hvis der skulle være spørgsmål. Vores kontaktoplysninger findes du i højre hjørne her på siden.

 

"I believe there is no sickness of the heart so great it cannot be cured by a dose of Africa. Families must go there to learn why they belong together on this earth, adolescents to discover humility, lovers to plumb old but untried wells of passion, honeymooners to seal marriages’ with a shared sence of bafflement, those shopworn with life to find a tonic for futility, the aged to recognize a symmetry to twilight.  I know this all sounds a bit much but if I have ever seen magic, it has been in Africa"

John Hemingway -  African journeys

 

Bjerge og Savanne


Dag 1: Ankomst i Arusha


Ved ankomst i Kilimanjaro International Airport vil du blive taget imod af en repræsentant fra Rickshaw Travels i Arusha, som vil køre dig til African Golden Tulip Hotel. Resten af aftenen er til egen disposition, hvor du kan slappe af i stedets rolige omgivelser.

 

Indkvartering: Hotel med morgenmad.

 

Dag 2: Arusha - Ngorongoro


Kl 08.00 bliver du hentet på dit hotel af vores chauffør, og dit safarieventyr kan begynde. På vejen passerer du Great Rift Valley, som byder på en vidunderlig udsigt, hvor man kan nyde det fantastiske landskab og de smukke vidder, som på smukkeste vis bliver fremvist.

 

Du ankommer til lodgen ved frokosttid.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

Ngorongoro grænser op til Serengeti i det nordlige Tanzania og omfatter verdens største krater, der fungerer som et naturligt indelukke for næsten alle arter af vilde dyr, der findes i Østafrika. Bl.a. kan man være heldig, at spotte det meget sjældne sorte næsehorn her. I Ngorongoro-krateret vil man kunne opleve den tætteste bestand af vilde dyr, der formentlig findes i verden. Ydermere anses dette vidunder og smukke naturområde som et helt unikt sted at fotografere. Maasai folket bor stadig inden for det fredede område og det er også hjemsted for Olduvai, hvor der er blevet fundet jordiske rester fra mennesker.

 

Dag 3: Ngorongoro


Afrika viser sig fra sin smukkeste side tidligt om morgenen så jo tidligere en start på dagen jo bedre - derfor starter dagen tidligt. Du kan vælge, at blive vækket med kaffe eller te og sidde og nyde stilheden og solen, der står op. Kl. 06:30 begynder en spændende safari ned i Ngorongoro krateret sammen med din guide. Du skal ud på en halvdags kratertur med medbragt frokost, som du nyder i bunden af krateret. Her vil der være udsigt til et vandhul, hvor flodheste ligger og slumrer.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

Dag 4: Ngorongoro – Serengeti


Efter tidlig morgenmad, bliver du hentet af din chauffør kl. 08:00 for at køre mod Serengetis endeløse sletter. På turen vil man kunne se et foranderligt landskab, hvor mangfoldigheden af dyr synes fantastisk imponerende. Du passerer gennem en Masai landsby, hvor der er mulighed for at opleve hvordan en traditionel masaistamme bor og lever. Der er også mulighed for at aflægge besøg i Olduvai Gorge.

 

Når du ankommer til Serengeti-sletten, er der mulighed for at spise den medbragte frokost i de smukke omgivelser. Herefter tilbringer du eftermiddagen med safari for hen under aftenen at køre mod den lodge, du er indkvarteret på.

 

Inkvartering: Lodge med helpension.

 

Serengeti Nationalpark er Tanzanias ældste og mest berømte park. Den er kendt for de verdensberømte gnuer og zebraers store vandring - en virkeligt bemærkelsesværdig oplevelse, som er værd at planlægge sin rejse efter. Reservatet har også sin fastboende befolkning i form af løver, cheeta, elefanter, giraffer, flodheste, gazeller og fugle samt mange andre dyr. Ruten og timingen af ​​gnuernes vandring er uforudsigelig. Sæt mindst tre dage af for at være sikker på at se dem under dit besøg - længere, hvis du ligeledes ønsker at se de vigtigste rovdyr i reservatet.

 

Dag 5: Serengeti


I dag har du en hel dag til at udforske Serengeti. Du kan, sammen med din guide, beslutte på hvilke tider du vil på safari. For at få den bedste oplevelse anbefaler vi tidlig morgen og eftermiddag, hvor dyrene er mest aktive.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

Dag 6: Serengeti - Lake Manyara


Efter morgenmad er det tid til at tjekke ud fra lodgen. Safarieventyret fortsætter, mens du med din chauffør kører mod Lake Manyara med safari undervejs. Du medbringer frokost, som spises på turen.

 

Ved ankomst til Lake Manyara National Park tager du ud på eftermiddagssafari.

 

Indkvartering: Lodge med helpension.

 

Lake Manyara er en relativt lille nationalpark, men på trods af dét, stadig utrolig varieret. Lake Manyara er bosted for masser af elefanter, løver der klatrer i træer (hvilket er sjældent), leoparder, giraffer og mere end 400 arter af fugle, herunder flokke af lyserøde flamingoer. Da selve søen fylder meget af parken, er dyrelivet koncentreret på det stykke land som løber ned langs kysten. Vil man ’søge tilflugt’ fra de andre besøgende gæster i parken, er det muligt at få chaufføren til at køre længere ind i parken, hvor du kan nyde naturen næsten for dig selv.

 

Dag 7: Lake Manyara -  Arusha – hjemrejse


Efter morgenmad tjekker du ud fra lodgen og det er tid til at tage afsked med Lake Manyara. Det sidste stykke af din rejse fortsætter mod Arusha med safari og medbragt frokost undervejs. Din chauffør kører dig til Kilimanjaro International Airport, hvor du tager flyet hjem til Danmark pakket med gode minder om en vidunderlig rejse til Tanzania.

 

Bjerge og Savanne


Vaccinationer
Gul feber:            Ikke nødvendig
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Aalborg Speciallægeklinik: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:              Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:  Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen ( USD 50)

 

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

 

Afrejse fra

Aalborg / Billund / København

 

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK

fra19.950,-

 

 

 

 

Pris

Fra DKK 19.950 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Safari som beskrevet i rejseplan
 • Erfaren engelsktalende chauffør / guide
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Udflugter som beskrevet i rejseplan

 

Andet:

Rickshaw Tours & Travel anbefaler, at denne safari kombineres med en badeferie ved de kridhvide sandstrande på det vidunderlige Zanzibar.

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffør/guide/hotelpersonale
 • VISA
 • Vaccinationer
 • Personlige omkostninger til kommunikationsgebyr, vasketøj og lignende
 • Andet som ikke er specificeret i rejseprogram

 

KONTAKT OS