Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

 

Kenyas Højdepunkter – med dansk rejseleder


Kenya Grupperejse marts 2018


OPLEV KAREN BLIXENS KENYA


SE KENYAS VILDE DYRELIV, MASAI MARA, LAKE NAIVASHA


& MOMBASAS SKØNNE STRANDE


15 DAGE/14 NÆTTER


 

Periode:                                      2. marts til 16. marts 2018

 

Flyselskab:                                  KLM

 

Afrejse fra:                                  Aalborg

 

Rejseleder:                                 Dansk Rejseleder, Bettina Giversen

 

Pris / Person:                             DKK 21.975,- pr. person i delt dobbeltværelse

 

 

Rejs til Kenya på denne spændende grupperejse. Oplev Kenyas vilde dyreliv, The Big Five, Lake Naivasha, Lake Nakuru, magiske Masai Mara og afslut jeres fantastiske rejse med vidunderlig badeferie I Mombasa ved de kridhvide strande og det Indiske Ocean.

 

Vi har sammensat denne rejse til Kenya i samarbejde med vores kontor i Nairobi og vores rejseleder Bettina.

 

Bettina har tabt sit hjerte til Kenya. Hun har boet her og rejst på savannen i adskillige år og vil gerne dele ’landet hun elsker’ med jer. I kan glæde jer til en rejseleder, der er autentisk, rørende og som har et godt og smittende humør. Bettina vil med sin store indsigt og erfaring tage jer med på oplevelser, I aldrig glemmer.

 

Kenyas Højdepunkter – med dansk rejseleder


 

Dag 1: 02.03.18: Ankomst i Nairobi


Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team i Nairobi, som vil køre jer til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Southern Sun Mayfair Hotel er en juvel opbygget i kolonistil og omgivet af tropiske haver. Hotellet byder på to udendørs swimmingpools, gratis adgang til det nærliggende kasino og et døgnåbent træningscenter. De lyse værelser på Southern Sun Mayfair er indrettede med lokale træmøbler og rygvenlige madrasser. Samtlige værelser er udstyrede med TV med satellitkanaler og nogle af værelserne har direkte udgang til en terrasse omgivet af frodige planter og blomster. Gæsterne kan vælge mellem forskellige spisesteder. Restaurant ”Oasis” serverer retter tilberedt af friske og lokale råvarer i et åbent køkken. ”Golden Spur Steak Ranch” er et familiested, der tilbyder bøffer og burgere. I nærheden af ​​Southern Sun er der squash- og golffaciliteter.

 

Dag 2: 03.03.18: Byrundtur i Nairobi


Efter morgenmad i hotellets afslappede omgivelser bliver I hentet af jeres chauffør, som vil tage jer med på rundtur i Kenyas travle hovedstad. I kører til David Sheldrick’s elefantbørnehjem, hvor I får et herligt indblik i de forældreløse elefanter- og næsehorns dagligdag – hvordan de bliver fodret og nusset omkring. Dyrene bliver opdrættet til atter, at blive sat ud i det fri. Et rigtig hyggeligt besøg, som giver både børn og voksne smil på læben.

 

Herefter går turen til Karen Blixen Museet, som ligger ca. 15 km. uden for Nairobi, for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen ’Out of Africa’, og en stor del af filmen er ligeledes indspillet her.

 

Om eftermiddagen skal I besøge Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ”lille og smuk” på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Fabrikken blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre. I dag er Kazuri en del af The World Trade Organization, og beskæftiger mere end 380 kvinder.

 

Om aftenen er der arrangeret middag på Carnivore Restaurant, hvorefter I vil blive transporteret tilbage til hotellet.

 

Indkvartering: Southern Sun Mayfair inkl. morgenmad

 

Dag 3: 04.03.18: Nairobi – Lake Naivasha


Efter en afslappet morgenmad bliver I hentet af jeres chauffør, og safarieventyret kan begynde. Det er tid til at køre mod betagende Lake Naivasha, som ligger ca. 100 km. fra Nairobi. Køreturen varer ca. 2 timer og forventet ankomst er omkring middag.

 

Resten af eftermiddagen er til fri disposition. Hvis der er ønske herfor, kan der arrangeres båd- eller vandretur til Crescent Island (mod egenbetaling).

 

Crescent Island er en virkelig smuk halvø, omsluttet af Lake Naivasha. Et besøg her giver en enestående mulighed for at se samspillet mellem den smukke natur og de mange dyr -helt tæt på. Selve halvøen blev dannet i 1988, da vandstanden i Lake Naivasha faldt, således halvøen blev synlig og en del af fastlandet. På den østlige side af øen er der mulighed for sejlads. Derudover er terrænet fladt, hvilket gør det let at vandre ubesværet rundt. Området danner desuden hjem for en række dyr, såsom giraffer, vandbukke, antiloper, bøfler, zebraer og impalaer. Stedet er derudover levested for op mod 200 forskellige fuglearter. I floden er der mulighed for at spotte flodheste, der slumrer i vandoverfladen.

 

Lake Naivasha er en ferskvandssø i Great Rift Valley. Den ligger 1.890 moh. og er dermed det højeste punkt i Kenyas del af dette betagende område. Lake Naivasha danner hjem for en lang række vilde dyr inklusiv en betydelig population af flodheste og andre af savannens dyr som vandbukke, bøfler, giraffer og gazeller. Da Lake Naivasha er en ferskvandssø, har den også en sund bestand af fisk, som tiltrækker flere forskellige fiskespisende fugle som The Long Tailed Widowbird, store skarver samt fiskeørne, pelikaner og forskellige arter af isfugle.

 

Indkvartering: Lake Naivasha Sopa Lodge inkl. helpension

 

Dag 4: 05.03.18: Lake Naivasha – Lake Nakuru


Efter morgenmad tjekker I ud fra hotellet og fortsætter jeres eventyr mod Lake Nakuru, der ligger smukt placeret i Great Rift Valley. Turen er på ca. 120 km. og har en varighed på omkring 2,5 time. I ankommer til lodgen i tide til frokostbuffet. Efter tjek-ind og en afslappet frokost tager I ud på safari i Lake Nakuru National Park, langs søens smukke kyster. Her er der stor mulighed for at se et utal af fugle langs søens smukke bredder sammen med andre af savannens mange dyr. Efter safari tager I tilbage til lodgen i tid til middag.

 

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for sin store koncentration af flamingoer. En gang imellem giver tusindvis af disse fugle søen en imponerende lyserød flimrende glød. Der findes i øvrigt mindst 450 registrerede fuglearter ved Lake Nakuru National Park. Ligeledes kan parken prale af en bred vifte af forskellige dyr – her iblandt leoparden, som ofte findes snuende på en gren i de storslåede, gulbarkede akacietræer. Derudover løve, bøffel, næsehorn, vandbuk, vortesvin, bavian, den truede netgiraf, som kun findes i denne park i Kenya, samt det hvide næsehorn og det sjældne sorte næsehorn, som bliver vogtet og beskyttet her.

 

Indkvartering: Lake Nakuru Sopa Lodge inkl. helpension

 

Dag 5: 06.03.18: Lake Nakuru – Masai Mara


Efter tidlig morgenmad på lodgen bliver I hentet af jeres chauffør og rejsen tager jer til Masai Mara, Kenyas berømte vildtdyrsreservat – og ikke uden grund. Her findes en ekstraordinær variation af vilde dyr, her iblandt også ”The Big Five”, som er en fælles betegnelse for de fem større dyr: Løve, bøffel, elefant, næsehorn og leopard. På køreturen dertil kommer I ned gennem Great Rift Valley, som byder på enestående udsigter ud over vildtlivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Køreturen er lang, og vejene er humplede - du befinder dig midt i det charmerende og autentiske Kenya. Nyd den rå og smukke natur der suser forbi vinduerne. Efter ca. 5-7 timers kørsel ankommer I til parken, hvor I spiser en velfortjent frokost inden I tager ud på eftermiddagssafari. I returnerer til lodgen om aftenen, hvor I spiser middag.

 

Indkvartering: Mara Sopa Lodge inkl. helpension

 

Mara Sopa Lodge var en af de første safarilodges, der blev bygget i Masai Mara reservatet, hvilket viser sig i de frodige haver og træer, der omgiver lodgen. Alle bygningerne følger et design af traditionelle afrikanske runde huse med kegleformede tage, som strækker sig langs bjergkæden. Lodgen har en pool, hvor man kan tage sig en forfriskende dukkert, mens man nyder den imponerende natur omkring sig.

 

Dag 6: 07.03.18 Masai Mara


I dag tilbringer I hele dagen i Masai Mara. Jeres guider er eksperter i at vide, hvor dyrene befinder sig og de vil gøre deres ypperste for at I får så mange af savannens vilde beboere at se.

 

I returnerer til lodgen om aftenen, hvor I spiser middag.

 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære og besøgte vildtdyrsreservat. Filmen ’Out of Africa’ blev i stor udstrækning filmet i dette fristed. Her findes en overflod af alle typer dyreliv, her iblandt også ”The Big Five”. Reservatet har ligeledes en stor bestand af fugle og 450 forskellige arter er indtil videre registrerede.

 

Indkvartering: Mara Sopa Lodge inkl. helpension

 

Dag 7: 08.03.18: Masai Mara – Nairobi – Mombasa


Efter tidlig morgenmad i lodgen er det tid til at tage afsked med magiske Mara og jeres rejse tager jer tilbage til Nairobi. I kører atter tilbage gennem Great Rift Valley og passerer Mount Longonot. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller mens I kører. I ankommer i Kenyas pulserende hovedstad, hvor I vil blive transporteret til lufthavnen. I er således klar til at tage flyet til Mombasa med gode minder fra jeres safari i Kenya.

 

Indkvartering: Travellers Beach Hotel & Club inkl. morgenmad og middag (Mombasa)

 

Dag 9-14: 08.03.18- 14.03.18: Mombasa


 

Mombasa byder på kilometervis af lange hvide sandstrande, som ligger ned til det fascinerende Indiske Ocean. Overalt er der svajene palmer, som giver skygge i den bagende sol. Mombasa er desuden Kenyas anden største by og en af Afrikas vigtigste havnebyer. Mens man spankulerer rundt i byen er det let at se, at stedet har været besat og beboet af flere forskellige kulturer, som arabisk, indisk og spansk.

 

I kan bruge dagene som I har lyst til. Her er både mulighed for afslapning og aktivitet. I kan tage på snorkeltur under havets overflade og fordybe jer i de smukke koraller, sejle ud med en gammeldags, men charmerende dhow, windsurfe og et utal af andre vandsportsmuligheder. Book direkte med hotellet, eller snak med jeres guide om hvad der kunne være spændende for jer.

 

Indkvartering: Travellers Beach Hotel & Club inkl. morgenmad og middag

 

Travellers Beach Hotel & Club tilføjer noget særligt til dine rejseminder. Hotellet ligger på stranden, hvor du vil opleve de smukkeste solopgange og mest fascinerende solnedgange.

 

Værelserne er smukt dekoreret i afrikansk stil med balkon. På alle værelser forefindes der fladskærms- TV, frugtkurv, kaffe- og te-faciliteter, telefon, aircondition, hårtørrer og pengeskab, Wifi og minibar. Der serveres en lækker, flot og alsidig morgen- og aftenbuffet med alt hvad hjertet begærer af forskellig kulinarisk cuisine i Restaurant Shibe og Safina.

 

Dag 15: 15.03.18: Hjemrejse


I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Mombasa, hvor I tager flyet til Nairobi og herfra videre til Aalborg via Amsterdam. Det er tid til at tage afsked med Afrika fyldt op med minder om en spændende safari og afslappende badeferie. En eventyrlig rejse i fantastiske Kenya, som I aldrig vil glemme

 

 

 

 

Kenyas Højdepunkter – med dansk rejseleder


Vaccinationer
Gul feber:         Ikke nødvendig
Hepatitis A:      Kontakt venligst egen læge
Malaria:            Kontakt venligst egen læge
Andet:               Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Aalborg Speciallægeklinik: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:                Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Rejseleder
Dansk rejseleder med stort kendskab til Kenya

 

Antal deltagere
Maks 19 gæster Rejsen gennemføres ved min. 15 fuldt betalende deltagere

 

Enkeltværelse
Tillæg for enkeltværelse: DKK 5.670

 

Tilmelding
Senest 01.12.17

Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum på 8.000 kroner per deltager

Restbeløbet betales senest 20.12.17

Visum
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

Afrejse fra
Aalborg
Yderligere tillæg pålægges ved afrejse fra København eller Billund. Forhør dig hos os

 

Ankomst til
Jomo Kenyatta International Airport

 

Returrejse fra
Moi International Airport, Mombasa via Jomo Kenyatta International Airport til Amsterdam / Aalborg

 

I øvrigt 
Rickshaw Tours & Travel tilstræber i videst mulige omfang, at afvikle rejsen iht. overnævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Priser kan ændres i tilfælde af større prisændringer i servicepriser samt udsving i vekselkurs mellem USD/DKK

 

Rickshaw Tours & Travel forbeholder sig retten til at annullere rejsen ved manglende tilslutning til turen

 

 

 

 

Kenyas Højdepunkter – med dansk rejseleder


21.975,-

 

 

 

 

Pris

DKK 21.975 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly tur/retur til Nairobi – økonomiklasse
 • Fly tur/retur Nairobi/Mombasa
 • Indkvartering i superior dobbeltværelser
 • Dansk rejseleder med stort kendskab til Kenya
 • Transport og safari i 7-seater safaribil med pop-up tag
 • Safari, udflugter og sightseeing som beskrevet i rejseplan
 • Transfer som beskrevet i rejseplan
 • Måltider som beskrevet i rejseplan
 • Erfaren engelsktalende chauffør/guide
 • Relevante parkgebyrer
 • Flaskevand under safari (2 x halvliter pr. person pr. dag)
 • Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige udgifter til ekstra bagage, kommunikationsgebyr som f.eks. e-mails, fax, telefonopkald
 • Drikkevarer (inkl. vand ud over det nævnt i rejseplan)
 • Måltider, som ikke er nævnt i rejseplan
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til tjenere på hotel/lodge/camp og lufthavn
 • Drikkepenge til chauffør/guide
 • Gebyr til safety boks
 • Gebyr til fremskaffelse af bortkomne kufferter og bagage
 • Visa
 • Vaccinationer
 • Gebyrer for optagelse af personlige fotos og videoer
 • Andet, som ikke er nævnt specificeret i rejseprogrammet

 

KONTAKT OS