Find din rejse til Afrika her:

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

 

Bestig Kilimanjaro med personlig træner


GRUPPEREJSE TIL KILIMANJARO 2018


UHURU PEAK AD MACHAME-RUTEN


MED REJSELEDER OG PERSONLIG TRÆNER JESPER THOMSEN


INDIVIDUELT COACHINGFORLØB FØR AFREJSE


 

Periode:           1. juni til 10. juni, 2018*

 

*Rejsedatoerne kan ændres mod et gebyr og eventuel merpris for afgange hvis du ønsker at kombinere rejsen med safari, strandferie eller andre aktiviteter. Kontakt os for et skræddersyet tilbud


 

Flyselskab:      KLM

 

Afrejse fra:      Aalborg

 

Har du en drøm om at besejre Kilimanjaro, udfordre dig selv, komme i form eller måske noget helt andet? På denne grupperejse får du mulighed for at realisere dine drømme, når du, sammen med coach og personlig træner Jesper Thomsen, skal bestige det majestætiske bjerg med det fælles mål, at nå til toppen af Afrika – Uhuru Peak i 5895 meters højde. Vi skal bestige Kilimanjaro ad Machame-ruten, som er et syv dages trek. Der er indlagt en ekstra akklimatiseringsdag, som vil give os det bedste udgangspunkt for at nå vores mål, og ikke mindst nyde turen til fulde. Du kan se frem til et utroligt naturskønt trek langs en af de smukkeste ruter til den berømte top.

 

Jesper har besteget Kilimanjaro flere gange, og han brænder for at hjælpe andre med at nå deres mål. Den enestående følelse af at nå Uhuru Peak, og betragte solen stå op over de champagnefarvede savanner under dig er usammenlignelig. I kraft af sine tidligere bestigninger af Kilimanjaro, og med en professionel baggrund som personlig træner på eliteniveau, er Jesper den helt rette sparringspartner til en rejse som denne.

 

 

 

Dit individuelle coachingforløb inden afrejse

 

Rejsen starter som et fleksibelt og individuelt coaching forløb inden afrejse. Afhængig af dit udgangspunkt, herunder din fysiske og mentale form, tilrettelægger du sammen med Jesper et program for din forberedelse, så du er helt klart til trekket inden rejsen går til Tanzania. Ligeledes skal du også mødes med de andre deltagere i gruppen, og der vil være mulighed for sparring, som kan være en motiverende faktor.

 

Coachingforløbet inkluderer:


 • Fælles forberedelsesaften med fokus på de fysiske og praktiske forberedelser til bestigning af Kilimanjaro

 • Dit eget personligt forberedelsesforløb med udgangspunkt i dine mål og ambitioner

 • Tre coachingsamtaler fordelt udover træningsperioden, hvor Jesper vejleder dig og justerer dit program, hvis det er nødvendigt

 • Jesper deltager som rejseleder og coach på din rejse, og deler sin erfaring og passion for Kilimanjaro undervejs


Er du interesseret?

Den 3. marts kl. 13.30 ved Forårsmessen i Arena Nord: Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn. Her vil Jesper fortælle mere om Kilimanjaro og de udfordringer og oplevelser bjerget byder på. Mødet er ganske uforpligtende, og hvis du er frisk på udfordringen, kan forberedelserne begynde.

 

Læs mere og tilmeld dig foredraget

Rejsefordrag om Kilimanjaro

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rickshaw eller Jesper hos InBodyCare

 

 

Bestig Kilimanjaro med personlig træner


Dag 1: Ankomst til Kilimanjaro


Ved ankomst i Kilimanjaro Airport om aftenen bliver vi modtaget af en repræsentant fra vores Rickshaw kontor i Arusha, som vil køre os til vores lodge i byen. Lodgen danner en hyggelig ramme omkring vores forberedelser.

 

Indkvartering: Milimani Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 2: Walking Safari og briefing i Arusha


Vi starter dagen med et godt morgenmåltid. Herefter bliver vi hentet ved hotellet klokken 9.00 og kørt ud til Arusha National Park, der ligger i smukke omgivelser for foden af Mount Meru. Her byder programmet på Walking Safari på savannen hvor vi får mulighed for at opleve det vilde dyreliv helt tæt på. Efter et par timers safari kørere vi videre ind i nationalparken for at nyde vores medbragte frokost i de skønne omgivelser. Vi når tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen og her samles gruppen og rejseleder Jesper Thomsen samt vores lokale guide. Vi vil kort gennemgå vores udstyr, samt briefe alle om det forestående trek den næste dag. Aftenen bruges på afslapning så alle er friske og udhvilede til det forestående trek.

 

Indkvartering: Milimani Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 3: Machame Gate - Machame Camp


Vi bliver hentet ved vores hotel og kørt til Machame Gate som er udgangspunktet for vores trek. Her hilser vi på vores erfarne bjergbestignings-team, som i samarbejde med vores lokale guider vil sørge for et højt kvalitetsniveau, mens vi er på bjerget. Teamet består af portere til at bære vores tasker, kokke, der sørger for ”brændstof” til vores trek og selvfølgelig vores to guider.

 

Indregistrering for at opnå tilladelse til at gå op på bjerget vil tage omkring en time.

 

Vi påbegynder vores første etape af opstigningen, som tager os igennem et bjergrigt skovklædt landskab op til Machame base camp, som ligger i 2.835 meters højde. Dagens trek på ca. 11 kilometer varer normalt 5-7 timer.

 

Vores kokke og bærer går i forvejen således, at vores lejr står klar ved ankomsten.

 

Overnating: Telte i Machame camp

 

Dag 4: Machame Camp - Shira Camp


Vores vandredage starter hver morgen med et solidt morgenmåltid, for at vi har brændstof til at gå de mange timer hver dag. Det arbejdsomme mandskab pakker vores telte og tasker sammen, og er højst sandsynligt på farten inden vi selv for at nå til den næste camp.

 

Sammen med vores guider går vi videre gennem det sidste stykke af regnskoven, men snart varer det ikke længe før vi når til udkanten af skoven og der åbner sig et goldt og stenet terræn. Samtidig vil en smuk udsigt til Kilimanjaro åbenbare sig.

 

Vi følger den stejle højderyg tværs over hedeområder til Picnic Rock og Shira-plateauet til Shira base camp, som ligger i 3.850 meters højde. Dagens trek på ca. 5,2 kilometer tilbagelægger vi på 5-7 timer.

 

Overnatning: Telte i Shira camp.

 

Dag 5: Shira Camp – Lava Tower - Barranco Camp


I dag skal vi op at mærke den tynde luft i 4.000 meters højde, hvorefter vi vandrer ned i næsten samme højdeniveau som Shira Camp for at overnatte. Dette er en vigtig del af vores akklimatiserings-proces. Under hele turen har vi fået venlige påmindelser om at ”pole-pole” – gå langsomt på Swahili. På trekket i dag vil vi kunne mærke, at vi må gå endnu langsommere pga. den tynde luft. Fordelen ved det langsomme tempo er, at vi har god tid til at nyde naturen og udsigten omkring os, mens vi vandrer.

 

Vegetationen på dagens rute er meget sparsom. Efterhånden som vi kommer op i de tynde luftlag befinder vi os i en slags bart månelandskab, hvor man vil kunne se sorte lavablokke spredt rundt omkring i hele terrænet.

 

Frokosten bliver indtaget ved Arrow Gletcheren i ca. 4.500 meters højde. Herefter har vi en kort vandretur de sidste hundrede meter op til ’Lava Tower’, som ligger i knapt 4.600 meters højde. Herefter går turen ned ad resten af dagen, indtil vi når Barranco Camp i 3.950 meters højde. Denne camp ligger i øvrigt med en flot udsigt over den isede Western Breach.

 

Overnatning: Telte i Barranco camp.

 

Dag 6: Barranco - Karanga Camp


Dagen i dag byder på nogle af de mest varierede terræner og landskaber, som vi har oplevet på hele turen. Vi krydser dalåbningen til Great Barranco dalen og vandrer op langs Barranco Wall til Karanga floden – som i øvrigt er det det sidste vandpunkt på denne rute. Fra toppen af Barranco Wall åbner sig en fantastisk udsigt ned til Karanga Camp og over os ser vi de højereliggende gletchere ved Kibo, en af Kilimanjaros lavere tinder.

 

Vores portere vil her samle vand til resten af turen. Vi befinder os nu i et alpint- og nærmest ørken-agtigt landskab. Heroppe er der sparsom eller slet ingen vegetation. Dagens trek er på ca 6,6 kilometer og vi forventer at være fremme omkring middagstid.

 

Eftermiddagen kan eventuelt benyttes til en ekstra akklimatiserings-tur.

 

Overnatning: Telte i Karanga camp

 

Dag 7: Karanga Camp - Barafu Camp


Efter morgenmaden fortsætter vi med at vandre gennem det alpine ørkenområde. Et goldt og bart terræn og vi vil kunne mærke temperaturen falde markant. Vi vandrer mod Barafu camp, som ligger på en smal højderyg, hvor der intet ly er for vinden. Til gengæld vil man kunne nyde en smuk udsigt til Kibo- og Mawenzis toppe.

 

Ved ankomsten til Barafu camp bruger vi tiden på at lære lejren at kende, inden det bliver mørkt, så vi undgår eventuelle uheldige skader senere.

 

Vi spiser tidlig aftensmad og går herefter i seng, for at hvile og lade op til nattens vandring det sidste stykke op til Kilimanjaros top.

 

Overnatning: Barafu Camp

 

Dag 8: Uhuru Peak – Barafu Camp – Mweka camp


Efter kun få timers søvn bliver vi vækket, for at påbegynde den sidste store opstigning – samt turens højdepunkt. Omkring midnat begynder den store vandring i nattens mulm og mørke, op ad Kilimanjaros sidste strækning. Det er en hård strækning og derfor er det vigtigt at vi har en positiv tankegang, for at kunne nå det sidste stykke.

 

Kl. ca. 5.00 når vi til Stella Point i 5.685 meters højde – forhåbentlig tids nok til at nå at se solen stå op over Afrikas endeløse sletter. Vi skåler i varme drikke med de andre deltagere, inden vi fortsætter det sidste stykke mod Uhuru Peak i 5.895 meters højde. Trætheden melder sig, men alle vores anstrengelser belønnes med en helt fantastisk udsigt til blå isgletchere og den smukke flade savanne under os. Vi befinder os nu i højalpine omgivelser, hvor der kan være ned til minus 25 grader – samtidig er vi kun et stenkast fra Ækvator.

 

Der tages billeder som bevis på at vi har været på Kilimanjaros smukke sneklædte top. Herefter fortsætter vandringen ned til Barafu camp en vandring på ca. 4 timer. I campen tager vi os en kort lur (hvis tiden tillader det) og står op til varm frokost, inden nedstigningen fortsætter til Mweka Camp i 3.100 meters højde.

 

Overnatning: Telte i Mweka Camp

 

Dag 9: Mweka Park Gate


Efter en god nats søvn og morgenmad, fortsætter vi sidste nedstigning gennem den smukke skov og til parkindgangen ved Mweka Wildlife College - cirka 3 til 4 timers vandring. Her vil alle som har nået Stella Point og Uhuru Peak få udleveret certifikater og bevis på, at de har besteget verdens højeste fritstående bjerg. Derefter tager vi en festlig afsked med vores guider, portere og kokke. Vi mødes herefter med vores chauffør, som kører os til vores hotel i Moshi, hvor vi kan tage os et tiltrængt bad og spise en velfortjent frokost.

 

Vi brug resten af dagen som vi har lyst inden det er tid til at gå til ro.

 

Indkvartering: Milimani Lodge inkl. morgenmad

 

Dag 10: Hjemrejse


På sidste dagen af vores eventyr vågner vi op, muligvis med en vis udmattelse i vores kroppe endnu. Vi spiser morgenmad på lodgen, hvorefter vi bliver hentet af vores chauffør som kører os til lufthavnen, hvor vi tager flyet hjem til Danmark. Pakket med gode minder om en særlig rejse til Tanzania og Kilimanjaro.

 

Bestig Kilimanjaro med personlig træner


Afrejse fra
Aalborg 01.06.2018

 

Ankomst / retur
Kilimanjaro International Airport, Tanzania

 

Vaccinationer

Gul Feber:           Ikke nødvendig
Hepatitis A:        Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge


Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Aalborg Speciallægeklinik: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


 

Forsikringer
Rejseforsikring:                Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring:    Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

 

Visum
1 x VISA påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50)

 

Transport
Firehjulstrækker eller minivan

 

I øvrigt
Rickshaw Tours & Travel bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

 

Bestig Kilimanjaro med personlig træner


28.295,-

 

 

 

 

Pris

DKK 28.295 pr. pers. i delt dobbeltværelse

 

Inkluderet i prisen

 • Fly Danmark / Tanzania / retur
 • Walking safari i Arusha National Park
 • Trekking 7 dage / 6 nætter
 • Ekstra akklimatiseringsdag
 •  Alle parkgebyrer
 • 3 daglige måltider på Kilimanjaro / varme drikke
 • Entré for bjergbestigningsteam
 • Måltider til bjergbestigningsteam
 • 2 overnatninger på Milimani Lodge i Arusha med halvpension
 • 1 overnatning på Bristol Cottage i Moshi med halvpension
 • Alle transfer fra lufthavn / hotel / retur
 • Individuelt coachingforløb inden afrejse

 

Andet:

*Rejsedatoerne kan ændres mod et gebyr og eventuel merpris for afgange hvis du ønsker at kombinere rejsen med safari, strandferie eller andre aktiviteter. Kontakt os for et skræddersyet tilbud

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkepenge til guide / kok / portere
 • Leje af udstyr
 • Lægehjælp
 • Personlige udgifter, f.eks. kommunikationsgebyr til opkald og mail
 • Livsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visa
 • Vaccinationer

 

KONTAKT OS