Find din rejse til Afrika her:

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

 

Autentiske Madagaskar


Autentiske Madagaskar


21 dage/20 nætter


Med engelsktalende guide


 

Denne rejse bringer dig helt tæt på Madagaskars fascinerede dyreliv og giver dig et spændende indblik i det madagaskiske folk og deres kultur. Rejsen begynder i landets pulserende hovedstad Antananarivo. Herefter går turen gennem højlandet til Andesibe regionen. Her besøges Andasibe-Mantadia Nationalpark og Valkona Lemur Island for at opleve de fantastiske lemurer og de spektakulære landskaber. Herefter går rejsen videre til Morondava hvor I skal besøge Kirindy Reservatet som byder på et fantastisk særpræget dyreliv med kamæleoner, lemurer og mange forskellige fuglearter. Rejsen byder ligeledes på spændende møder med den lokale befolkning.  Der overnattes i en lokal Vozama landsby og I besøger traditionelle værksteder. Programmet byder på flere spændende vandre ture i Madagaskars skønne natur. Der skal blandt andet vandres i Isalo National Park som er kendt for sine smukke klippeformationer. Rejsen er ideel for den nysgerrige og aktive rejsende og indeholder mange af Madagaskars største seværdigheder.

 

Autentiske Madagaskar


Dag 1: Afrejse


I rejser fra Danmark mod Antananarivo


 

Dag 2: Ankomst i Antananarivo


Manao Ahoana! Velkommen til Madagaskar. Ved ankomst i lufthavnen i Antananarivo bliver I modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som vil sørge for transfer til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition.


 

Indkvartering:                     Residence Lapasoa inkl. morgenmad


 

Dette charmerende hotel består af en gammel traditionel bygning fra det 19. århundrede og ligger placeret i bydelen Isoraka. Bygningen er fuldt restaureret og tilbyder 11 værelser med alle moderne bekvemmeligheder kombineret med de dyrebare skove og Det Indiske Ocean. Her er atmosfære og personlighed – velkommen til Madagaskar.


 

Dag 3: Antananarivo – Andasibe (135 km. ca. 3 timers kørsel)


Efter en god nats søvn og morgenmad skal I på en kort byrundtur i Antananarivo. I Tana, som hovedstaden ofte bliver omtalt, finder I alt hvad hjertet begærer af shopping, restauranter, historie og dagsture. Byens centrum er trafikeret og byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Tana har været hjemsted for madagaskisk magt og herredømme i tre århundreder, og byder på såvel en interessant historie og en kultur som det er værd at tage på opdagelse i. Måske byder turen også på nogle uventede vildtlivs oplevelser.


 

Efter byrundturen kører jeres chauffør jer mod Andasibe gennem den østlige del af landets betagende landskaber. Denne del af rejsen bringer jer til den fugtige del af Madagaskar, hvor I vil opleve mange skove og søer.


 

I ankommer til jeres hotel, hvor I kan slappe af eller tage på opdagelse i området.


 

Indkvartering:                     Sahatandra River Hotel inkl. morgenmad


 

Som navnet på dette hotel hentyder til, er det omringet af en smuk flod kaldet Shatandra. Hotellet består af både komfortable bungalows og budgetværelser og er med sin fantastiske flodudsigt en perle af østkysten. Hotellet byder jer velkommen i disse majestætiske og rolige omgivelser, der giver mulighed for at fordybe sig i den omgivende natur.


 

Dag 4: Andasibe-Mantadia Nationalpark


Efter morgenmaden skal I besøge Andasibe-Mantadia Nationalpark, der med sine 154 km2 omfatter to særskilte områder: den lille ’Réserve Spéciale d’Analamazaotra (populært kendt af det gamle franske navn på den nærliggende by og togstation, Périnet) i syd ved Andasibe landsby; og den meget større Parc National de Mantadia i nord. Begge dele tilhører den samme fugtige skov, men pga. menneskelige aktiviteter er parken nu opdelt i to. Parken blev oprettet i 1989. Grundet parkens nærhed til hovestaden og de gode vejtilstande hele året rundt vælger næsten alle besøgende på Madagasker at komme her for at følge indri-kaldet, som kommer fra indri lemuren, der er den absolutte stjerne her i parken. Ud over indri lemuren er her en ekstraordinær mangfoldighed af dyr: faktisk 15 forskellige pattedyrsater og mere end 100 forskellige slags fugle og 50 krybdyrarter.


 

Om eftermiddagen skal I besøge Vakona lemur Island, som er et lille reservat, der beskytter et lille antal habituerede lemurer. Her er fire arter at se: bambus lemur, den sort-hvide lemur, den brune lemur og sifaka lemurer.


 

Indkvartering:                     Sahatandra River Hotel inkl. morgenmad


 

Dag 5: Andasibe


I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I skal besøge Andasibes specielle reservat. Her vil I opleve mange forskellige lemur-arter som f.eks. indri, som i øvrigt er den største lemur på øen, den grå bambus lemur, den brune lemur såvel som forskellige fugle. Reservatet består ligeledes af en bred vifte af orkideer, hængebroer og endemiske dyr som kamæleoner og tenrek. Om eftermiddagen skal I besøge Andasibe by, en typisk Bezanozano by, som er en af de tidligste madagaskiske etniske grupper. Det korte visit i byen hjælper med at skabe kontakt til de lokale indbyggere, så I kan få et indblik i hvordan de lever og hvad de spiser.


 

Indkvartering:                     Sahatandra River Hotel inkl. morgenmad


 

Dag 6: Andasibe – Antananarivo


Nyd en afslappet morgenmad på hotellet, hvorefter I bliver kørt tilbage til Antananarivo.


 

Indkvartering:                    Au Bois Vert Lodge inkl. morgenmad


 

Au Bois Vert Loge ligger placeret fem km. fra den internationale lufthavn, men er ikke udsat for støj. Hotellet er bygget i træ i en tre hektar stor park. Her kan I svømme i poolen og nyde omgivelserne. På restauranten kan I smage grillet zebu kød, fisk, skaldyr og kogte retter tilberedt på bål.


 

Dag 7: Antananarivo - Morondava


Meget tidligt denne morgen bliver I kørt til lufthavnen for jeres fly videre til Morondava. Ved ankomst bliver I mødt af en repræsentant fra vores team, der kører jer til jeres hotel. Efter check-in skal I på kanotur gennem mangroveskov indtil I ankommer til Betania Village, som er en kystby i det vestlige Madagaskar syd for Mondava og med en befolkning bestående af omkring 1000 vezo fiskermænd.


 

Indkvartering:                    Chez Maggie inkl. morgenmad


 

Chesz Maggie er en lille intim ejendom beliggende i en dejlig have. Morondava er ligeledes en venlig, sikker og afslappet kystby på Madagaskars vestkyst. Med et venligt personale kan hotellet være stolt af sin omhyggelige sans for detaljer og service. Chez Maggie ligger på stranden på Nosy Kely, hvor udtrykket ’Mora Mora’ (langsomt, langsomt) lever i bedste velgående. I kan glæde jer til en afslappet ’hjemmebase’, hvor I kan udforske vidderne i Menabe  regionen.


 

Dag 8: Morondava – Kirindy Reservat - Morondava


I dag skal I på heldagsudflugt til Kirindy reservatet, som består af tør skov der dækker ca. 10.000 ha. I har mulighed for at se seks forskellige lemur- arter, heriblandt den tyk-halede lemur og den lillebitte Microcebus Myozinus, der siges at være verdens mindste pattedyr. Her findes ligeledes 45 forskellige fuglearter og 32 slags reptiler, inklusiv den sjældne madagaskiske fladhalede skildpadde, sideneck skildpadden, Madagaskars eneste ferskvands skildpadde samt et væld af forskellige kamæleoner. På vejen tilbage til Morondava har I et stop, hvor I kan beundre skønheden af den berømte og smukke Baobab Avenue, som er en allé med baobabtræer på begge sider.


 

Indkvartering:                    Chez Maggie inkl. morgenmad


 

Dag 9:  Morondava – Miandrivazo


Efter morgenmaden kører I til Miandrivazo gennem Betsirirys tørre savanne plateau. I spotter efter fugle undervejs.


 

Indkvartering:                    Princesse Tsiribihina inkl. morgenmad


 

Hotel Princess Tsiribihina åbnede i 2012 og er et af de absolut bedste steder at bo, når man er i Miandrivazo. Værelserne er smukt malede, rummelige og med fantastiske badeværelser. Beliggenheden udnytter byens fine flodbredde med flot udsigt, og der følger ligeledes en anstændig restaurant og swimmingpool med.


 

Dag 10: Miandrivazo – Antsirabe  (230 km., - ca. 5 timers kørsel)


I spiser morgenmad, hvorefter jeres Madagaskar-eventyr tager jer videre til Antsirabe gennem landskab bestående primært af bjerge og betagende risterrasser.


 

Indkvartering:                    Couleur Cafe inkl. morgenmad


 

Coleur Café er et smukt boutique Hotel gemt væk i en stille oase i Antsirabe, blot 500 meter fra det travle centrum og langs den berømte RN7 hovedvej. Hotellet tilbyder dejlige hytter bygget af mursten, fliser og træ. Værelserne har højt til loftet og er lyse og luftige, og ligger desuden i nærheden af farverige haver. Velkommen til et charmerende ’hjem, væk fra jeres eget hjem’, hvor komfort og afslapning er på dagsordenen.


 

Dag 11: Antsirabe – Ranomafana (240 km., - ca. 5 timers kørsel)


Denne morgen skal I en kort tur til Antsirabe by. Her skal I besøge værksteder, hvor der bliver produceret miniature ting lavet af genbrugsmaterialer. I skal ligeledes opleve Andraikiba kratersø inden I kører til Ranomafana – en nationalpark der består af regnskov, hvor flere forskellige lemurarter, kamæleoner og frøer har hjemme. I gør holdt i Ambositra, hvor I skal besøge de berømte Zafimaniry træværksteder. Efter check in på jeres hotel, skal I om aftenen på vandring i mørket langs vejen for forhåbentligt at kunne spotte de nataktive dyrearter. Med lidt held vil I se muse-lemurer, kamæleoner, frøer og andre dyr.


 

Indkvartering:                   Centrest Hotel inkl. morgenmad


 

Centrest Hotel er et meget flot hotel med dejlige bungalows i Ranomafana Nationalpark. Denne lodge ligger placeret på kanten af Ranomafana med byen på den ene side og udsigt ud over bjergene og regnskoven i parken på den anden. Udover besøg i nationalparken kan I også besøge de botaniske haver i Kelilalina og Mahakahy Tsaratango.


 

Dag 12: Ranomafana


Spis morgenmad hvorefter I bliver hentet og kørt til den 40.000 ha. store Ranomafana Nationalpark med sine lemurer, kamæleoner, edderkopper, frøer og forskellige arter af orkideer såvel som andre medicinske planter. Vi skal ikke længere tilbage end 1986, som er året hvor den gyldne bambus lemur forførste gang blev opdaget her. I øvrigt kan man i denne park finde over 100 forskellige slags fugle. I skal på en 3-4 timer lang vandretur, der primært foregår på stier. Stierne kan ind imellem være lidt stejle og går op og ned. Ind imellem forlader I stierne for at vandre ind i skoven og spotte efter lemurer. Vandringen kan være lidt anstrengende, og vi anbefaler at man er i moderat form.


 

Indkvartering:                   Centrest Hotel inkl. morgenmad


 

Dag 13: Ranomafana – Fianarantsoa (85 km. – ca. 1,5. timers kørsel)


Formiddagen er til fri disposition.


 

Efter frokost kører I til Fianarantsoa – hovedstaden for Betsileo-stammen. Herefter kører til en typisk Vozama landsby, hvor I vil blive bekendte med børn fra et lokalt projekt. I overnatter i et gæstehus.


 

Indkvartering:                              Vozama Guesthouse  inkl. morgenmad


 

Dag 14: Finanarantsoa – Ambalavao – Ranohira (295 km. – ca. 8 timers kørsel)


I dag kører I til Ranohira med stop undervejs i Ambalavao – det kommercielle centrum for den sydlige Betsileo region, og verdenskendt for sine indbyggere, kunst og håndværk. I besøger Antemoro Paper fabrik, som fremstiller delikat, håndlavet, blomsterdekoreret papir lavet af fibre fra træet kaldet Avoha. Her efter fortsætter I mod syd til I når til Anja Park. Her skal I på en to timers vandring på små humplede stier, hvor I vil se familier af ringhalede lemurer i deres naturlige miljø. I fortsætter til Ranohira gennem Horombe savanne plateau.


 

Indvkartering:                      Isalo Ranch inkl. morgenmad


 

Isalo Ranch er et madagaskisk-tysk hotel beliggende 5 km. syd for Ranohira, indgangen til Isalo Nationalpark. Hotellets gæster kan nyde godt af panorama udsigten over savannen og Isalo massivet med de enorme sandstensklipper. Hotellet består af 20 komfortable bungalows, som ligger spredte i den store have med swimmingpool. 


 

Dag 15: Ranohira


Denne morgen skal I trekke i Isalo Nationalpark. Trekket tager 3-5 timer på humplede stier for at opdage Isalos massiver, de ruinlignende sandsten, kløfterne og den endemiske flora og fauna. Måske har I lyst til at tage en svømmetur i de naturlige swimmingpools – kreeret af Moder Natur. I bliver kørt tilbage til jeres hotel om eftermiddagen, hvor I kan slappe af og friske jer op inden middag.


 

Indkvartering:                     Isalo Ranch inkl. morgenmad


 

Dag 16: Ranohira – Tulear – Ifaty (270 km. – ca. 5 timers kørsel)


I spiser morgenmad, hvorefter jeres chauffør kører jer til Tuléar. Landskabet består hovedsageligt af høj bush, tyk skov og nogle stolt-dekorerede Mahafaly gravsteder. Efter en kort køretur til Tuléar, bliver I kørt til Ifaty, her bliver I indkvarteret på et hyggeligt seaside resort, der er beskyttet af koralrev. På vejen dertil gør i  holdt i Reniala reservatet for at opleve de forskellige og fascinerende baobab træer, nåleskov og fuglelivet. Egentlig er Ifaty ikke det mest populære turistmål. Populariteten af dette område skyldes bl.a. stedets beliggenhed tæt på Tuléar. Strandende her kan virke ret fattige i forhold til andre muligheder: stenede, og til tider meget lavvandet det meste af dagen og med tangbund fremfor sandbund. Ikke desto mindre er her virkelig gode snorklemuligheder og med hvaler, der ind imellem nysgerrigt kommer forbi for at hilse på.


 

Indkvartering:                    Hotel La Mira inkl. morgenmad


 

Nyd jeres måltider under de stråtækte parasoller med lyden af havet som baggrundsmusik. Forkæl jer selv med unikke oplevelser og et uforglemmeligt ophold i det sydlige Madagaskar. La Mira er en oase af fred og ro for et ophold, der kombinerer både komfort og velvære, og for jer der værdsætter det storslåede og autentiske landskab midt i et roligt sted.


 

Dag 17-18: Ifaty


I tilbringer to hele dage ved stranden. Her er mulighed for dykning, snorkling, fiskeri eller hvad I nu har lyst til. Nyd lokallivet og den dejlige afslappede atmosfære. I kan eventuelt gå på opdagelse i de små fiskerbyer.


 

Indkvartering:                   Hotel La Mira inkl. morgenmad


 

Dag 19: Ifaty – Tulear – Antananarivo


I bliver kørt til Tulear Airport for jeres fly tilbage til Antananarivo. Ved ankomst i lufthavnen bliver I modtaget af vores repræsentant, som kører jer til jeres hotel i byen.


 

Indkvartering:                  Residence Lapasoa inkl. morgenmad


 

Dag 20: Antananarivo


I dag skal I på udflugt til Ambohimanga Royal Palace (ca. 20 km. fra byen). Her skal I dykke ned i historien om Madagaskar og dets monarki.


 

Indkvartering:                    Recdence Lapasoa inkl. morgenmad


 

Dag 21: Hjemrejse


Spis en afslappet morgenmad hvor efter der er transfer til lufthavnen. Det er tid til at tage afsked med Madgaskar og alle lemurerne. I tager flyet hjem, og med i bagagen har I uforglemmelig minder om en vidunderlig rundrejse på øen. En rejse, I aldrig glemmer.


 

 

 

Autentiske Madagaskar


Vaccinationer
Gul feber:             Kontakt venligst egen læge
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

 

Få 10% rabat på vaccinationer
Når du bestiller en rejse hos Rickshaw Tours & Travel kan du spare 10 % på vaccinationer. Vi samarbejder med Aalborg Speciallægeklinik: www.avac.dk. For yderligere oplysninger forhør dig hos os.


Forsikringer
Rejseforsikring:               Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af
sygdom

 

Afbestillingsforsikring:     Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum

 

Forsikringer kan købes hos Rickshaw Tours & Travel. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

 

Visa
1 x VISA påkrævet. Kan søges ved Madagaskars ambassade eller ved ankomst til Madagaskar

 

Ansøgning om VISA er på eget ansvar, og skal søges i god tid inden afrejse. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig VISA til det pågældende land, er du altid velkommen til at kontakte os.

fra31.100,-

 

 

 

 

Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværrelse fra 31.300 DKK

 

Inkluderet i prisen

 • Flyt tur / retur på økonomiklasse
 • Alle indkvarteringer i henhold til program
 • Transfer
 • Bil inkl. lokal engelsktalende chauffør / guide
 • Måltider i henhold til program
 • Udflugter i henhold til program inkl. guider
 • Alle relevante parkgebyrer
 • Skatter og afgifter

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Visum (EUR 25 for ophold op til 30 dage)
 • Måltider som ikke er nævnt i program
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Personlige udgifter til shopping og lignende
 • Forsikringer
 • Andet som ikke er nævnt specificeret i program

 

KONTAKT OS