Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Uganda

Uganda, Afrikas glemte perle

Uganda huskes måske ofte for de mørke kapitler i landets historie, men det er også et land som nu byder turister velkommen med et fantastisk repertoire af oplevelser. Oplev landets hovedstad, Kampala, som frister med spændende kulturelle og religiøse seværdigheder. Du kan eksempelvis besøge den kendte Kasubi Tombs, som ærer landets første kristne, eller byens uddannelsescenter til beskyttelse af dyrelivet. Besøger du Kampala oplever du en smuk Afrikansk hovedstad med imponerende velholdte gader og grønne områder. Byen er i hastig forandring, i kraft af den positive økonomiske udvikling, og den byder på et væld af hoteller og restauranter til de som ønsker forkælelse.

 

Nilens vugge og de store primater

Uganda kan desuden diske op med nogle fantastiske natur- og dyreoplevelser. Landet er blandt andet hjemsted for Afrikas højeste bjergkæde, Rwenzoris, og Nilens udspring. Nilen udspringer fra den smukke Victoriasø, der er smukt omgivet af frodige grønne og skovklædte bakker. Elsker du store naturoplevelser, så bør gorilla- og chimpansetrekking være på din to-do liste i Uganda. Besøg eksempelvis Bwindi Forest, som er hjemsted for mere end halvdelen af verdens tilbageværende bestand af de prægtige bjerggorillaer og få dig en oplevelse for livet.

 

Hos Rickshaw Tours & Travel tilbyder vi unikke skræddersyede rejser til Uganda, som er designet efter jeres ønsker og behov. Vores lokale kontor i Kampala hjælper jer under rejsen og sørger for, at indkvarteringer og udflugter passer til jeres ønsker. Det eneste I skal gøre er at pakke kufferten og møde op i lufthavnen, så I kan rejse afsted på jeres drømmerejse til skønne Afrika. En rejse, der giver minder for livet.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias