Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Zanzibar

Et tropisk mekka med historiske Stone Town og skønne strande

Zanzibar består af en gruppe øer i det Indiske Ocean, nær Tanzanias kyst, og er en selvstændig del af Republikken Tanzania. Hovedøen i gruppen bær samme navn som øgruppen Zanzibar, og den er en sand perle med en helt unik charme og atmosfære. Her mærker du straks en særlig afro-orientalsk stemning, der i høj grad stammer fra øens historiske rolle som handelscentrum. Den har i århundreder været centrum for eksporteret krydderier og andre eksotiske varer, med handel til resten af verden via sejlruterne i det Indiske Ocean. Særligt portugisiske og arabiske handelsfarende har efterladt et varigt aftryk som straks fornemmes når du ankommer.

 

Start ferien i den charmerende by Stone Town som er kendt for sin smukke arkitektur, farverige krydderi- og kunstmarkeder og fantastisk mad med en blanding af Østens og Afrikas køkken. Fra Stone Town åbnes Zanzibars mange andre muligheder for dig. Tag på ”spice tour” til øens smukke gamle krydderiplantager, besøg Turtle Island som med de op til 150 år gamle havskildpadder eller tilbring ferien på de smukke tropiske strande som indbyder til badeferie, dykning og vandsport.

 

Rickshaw Tours and Travel har et unikt kendskab til de lokale seværdigheder og hoteller på Zanzibar, og vi skræddersyr en rejse efter dine ønsker. Uanset om du er til et overdådig luksushotel eller en lille charmerende bungalow i vandkanten, så finder vi det på Zanzibar. Mange vælger at kombinere ferien på Zanzibar med safari eller et Kilitrek på Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, beliggende i det nordlige Tanzania.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias