Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Zambia

 

 

Victoriafaldene og ultimative safarioplevelser

Zambia, hjemsted for de storslåede Victoria Falls byder er en yndet rejsedestination for naturelskere. Landet som ligger centralt i det sydlige Afrika byder på mange spændende oplevelser. Det er et mekka for de som elsker den vilde natur med store åbne landskaber.

 

Zambia har mere end 20 nationalparker, hvoraf flere er blandt verdens bedste safariområder Zambia byder for eksempel på fantastiske safarioplevelser i South Luanga, Kafue og Lower Zambezi nationalparkerne, som byder på safari til et hvert budget fra en komfortable teltsafari til smukke luksuriøse lodges. Oplev Afrikas big 5 i den store Kafue National Park, besøg chimpanze reservatet Chimfunzi. Disse parker byder på de traditionelle safarioplevelser med indkvartering i luxuriøse lodges eller telte så der er noget for et hvert budget. Derudover er der i flere parker også mulighed for at komme på walking safari sammen med lokale rangers og opleve det vilde dyreliv helt tæt på.

 

Udover safarioplevelser byder Zambia også på nogle af Afrikas bedste muligheder for adventure aktiviteter. Landet har en geografi som indbyder til absailing, kayakroning, flodsejlads, og andre udendørs aktiviteter. En af de ultimative oplevelser er helikopterture over det majestætiske Victoria Falls hvor du fra luften oplever de imponere vandfald, som strækker sig flere kilometer, buldre under dig. Du kan også opleve udforske nogle af Afrikas bedste floder til white water rafting, eksempelvis i Zambeziflodens massive vandmasser.

 

Vi skræddersyr din rejse til Zambia baseret på dine ønsker og interesser og hjælper med råd og vejledning. Alt du skal gøre er at pakke kufferten og begive dig afsted på eventyr.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias