Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Zambia

 

 

Zambia, hjemsted for de storslåede Victoria Falls er en yndet rejsedestination. Landet som ligger centralt i det sydlige Afrika byder på mange spændende oplevelser. Zambia har mere end 20 nationalparker, hvoraf flere er blandt verdens bedste safariområder.

En rejse til Zambia kan således byde på mere end et besøg ved de berømte Victoria Falls. Kombiner en rejse Zambia og de berømte vandfald med fantastiske safarioplevelser i South Luanga, Kafue og Lower Zambezi nationalparkerne, som byder på safari til et hvert budget fra en komfortable teltsafari til smukke luksuriøse lodges. Oplev Afrikas big 5 i den store Kafue National Park, besøg Chimpanze reservatet Chimfunzi og oplev landets flotte natur. Udover safarioplevelser byder Zambia også på nogle af kontinentets bedste muligheder for absailing, kayakroning, flodsejlads, sportsfiskeri og andre udendørs aktiviteter.

Vi skræddersyr din rejse til Zambia baseret på dine ønsker og interesser og hjælper med råd og vejledning. Alt du skal gøre er at pakke kufferten og begive dig afsted på eventyr.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias