Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Togo

 

 

Kom med på vores spændende rejser til Togo. Den lille, men skønne nation i Vestafrika, som ikke er meget større end Danmark, er en tidligere fransk koloni. Den franske indflydelse fornægter sig ikke, når du besøger det lille land, hvor fransk stadig er hovedsproget. Hovedstaden Lomé, der er mindre end de fleste andre afrikanske hovedstæder, byder velkommen med en helt særlig stemning.

 

Oplev en af hovedstadens populære attraktioner ”marche aux fetiches”, hvor du drages ind i en verden af mystik og overtro. Dette marked har alt hvad en heksedoktor eller åndemaner kan ønske sig og den vidner om, hvorledes voodoo og magi stadig lever i bedste velgående i Vestafrika. Du kan ligeledes opleve byens store markeder, hvor lokalbefolkningen gør deres daglige indkøb. Læg også vejen forbi det symbolske monument “de l´indepence” som markerer Togos uafhængighed i 1960 samt Lomés katedral. Togo er uden tvivl stedet, hvor man kan udforske Vestafrikas kulturelle rødder. Besøg Tamberma og Somba befolkningen, som bor i små karakteristiske lerslotte. Ude i de traditionelle stammesamfund møder du de traditionelle fetish-præster og træder ind i en traditionsrig verden med ilddans, indvielsesritualer og voodooceremonier.

 

Hos Rickahaw Tours & travel skræddersyr vi din rejse efter dine ønsker og interesser. Vi har både tilrettelagte grupperejser med dansk- eller engelsktalende rejseguider og mere personligt skræddersyede rejser. Rejserne her på vores hjemmeside er til inspiration og blot et udsnit af de mange muligheder. Kontakt os derfor med netop dine rejseønsker, så sammensætter vi sammen med vores lokale kontorer i Afrika, rejsen du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias