Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Tanzania

Fra Masaiernes verden til Kilimanjaro og eksotiske Zanzibar

 

Tanzania, beliggende ved Afrikas østkyst, er en yndet safaridestination for de, der gerne vil opleve det afrikanske dyreliv. Det er absolut ikke uden grund, mange rejser til Tanzania, da at landet bliver anset som værende blandt de bedste destinationer for safarioplevelser. Oplev eksempelvis gnuer og zebraer på massiv vandring i Serengetti nationalpark. Besøg også Ngorongoro Krateret og oplev, hvorledes masaierne passer deres græssende kvæg side om side med løver og leoparder. Dyrelivet tæller alt lige fra savannens ukronede konge, løven, til de tonstunge elefanter, gnuer, stribede zebraer, langhalsede giraffer, det truede næsehorn, små dikdik antiloper og meget andet.

 

Tanzania byder dog ikke udelukkende på enestående safari. Her kan du også opleve spændende byer og fantastiske strande og skønne eksotiske øer, der indbyder til afslapning og rekreation. Det Indiske Ocean venter med sit indbydende klare vand og fascinerende marineliv. Langs kysten og på øer som Zanzibar og Pemba får du fantastiske omgivelser til en skøn badeferie og ø-kulturerne er farverige og imødekommende. På vores rejser til Tanzania har du mulighed for, at kombinere din tid som du har lyst, eksempelvis med bestigning af Kilimanjaro eller en afslappet badeferie på Zanzibar.

 

Rejserne skræddersyes med udgangspunkt i dine ønsker og vi lægger vægt på gennemsigtighed i vores rejseforlag, så alle omkostninger er på plads inden drømmerejsen begynder. Alle rejserne beskrevet her på siden er blot eksempler på rejser vi ofte arrangerer og de kan tilpasses efter individuelle rejseønsker og behov. Kontakt os og fortæl os om jeres ønsker, så rådgiver vi jer om jeres muligheder og sender et uforpligtende tilbud.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias