Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Sydafrika

Sydafrika: Regnbuenationen med en velsignelse af rejseoplevelser

 

Sydafrikanerne selv betegner sig som regnbuenationen, og når man rejser til Sydafrika så oplever man hvorfor. Afrikanske, indiske og europæiske kulturelle islæt præger gadebilledet og blandes på fascinerende vis. Landet har desuden alt hvad hjertet kan ønske sig som rejsende, og er velsignet med smukke landskaber, skøn gastronomi og en stor kulturel mangfoldighed. Derudover har Sydafrika også en turbulent men fascinerende historie som man som gæst i landet kan fordybe sig i på museer og forskellige seværdigheder.

 

Udforsk eksempelvis det stemningsfulde Cape Town, og oplev Western Capes berømte vindistrikter med Taffelbjerget som kulisse. Eller hvad med en af verdens mest sceniske togrejser med Rovos rail fra Cape Town til Johannesburg? Her oplever man de betagende landskaber fra Western Cape til Drakensberg-bjergkæden fra kupeen, imens man slapper af og nyder de luksuriøse omgivelser. Du kan også tilbringe ferien med at udforske Cape Town og Johannesburgs spirende urbane markeder som disker op med lækre måltider og en overflod af lokale specialiteter eller bruge en aften på en Michelin restaurant til en overkommelig pris. Sydafrika har så utroligt meget at byde på og der er oplevelser for alle. En rejse til Sydafrika frister naturligvis også med safari i et af landets mange naturreservater. Bo eksempelvis midt blandt Afrikas vilde dyreliv i Kruger National park.

 

Hos Rickshaw Tours & Travel tilbyder vi unikke skræddersyede rejser til Sydafrika som er tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Det eneste I skal gøre, at pakke kufferten og møde op i lufthavnen, så I kan rejse afsted på jeres drømmerejse til det skønne Sydafrika. En rejse, der giver minder for livet.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias