Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Senegal

Senegal, som de fleste måske bedst kender fra det velkendte rally fra Paris til Dakar og det vidstrakte Sahara, er en rejsedestination som er rig på spændende oplevelser. Landet byder på smukke ørkenlandskaber i Lampoul-ørkenen med udsyn over Saharas uendelige sandhav, som strækker sig på tværs af det afrikanske kontinent. I nord ligger charmerende Saint Louis ud til Atlanterhavskysten, med sine smukke citadeller og andre arkitektoniske perler fra kolonitiden. Byen er ligeledes kendt som et kulturelt centrum, med mange kulturelle arrangementer og skønne vestafrikanske rytmer.

 

Herudover byder Senegal på skønne naturoplevelser fra de vidtstrakte strande og til landet nationalparker. Du kan blandt andet besøge Djoudj reservatet som er kendt for et fantastisk fugleliv eller opleve de smukke landskaber i Bassari – Salémata som er udnævnt til UNESCO verdensarv. Der er oplevelser for enhver i dette smukke og kontrastfyldte vestafrikanske land.

 

Vores erfaring hos Rickshaw Tours & Travel giver os det helt rette udgangspunkt for at skræddersy en rejse efter dine ønsker og interesser. Vores lokale kollegaer sørger for, at du oplever det bedste Senegal har at byde på.

 

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias