Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Rwanda

 

 

Rwanda – de 1.000 bakkers land og gorillaer i disen

Rwanda, en lille republik beliggende i Østafrika med grænse til Uganda og Tanzania mod vest, er et undervurderet rejsemål. Landet som har tilnavnet ”de 1.000 bakkers land” har alt hvad man kan ønske sig og mere til. Hovedstaden, Kigali, ligger smukt i en dal, omgivet af runde skovklædte bakker, så langt øjet rækker. Byens smukke boulevarder og grønne parker danner en flot ramme for et rigt kulturliv, hvor du kan opleve afrikanske rytmer og smukt kunsthåndværk. Besøg byens markeder eller gallerier, som er fyldt med traditionel vævning, træskærerarbejde og farverige tekstiler. Du bør også besøge det spændende, men tankevækkende mindesmærke for et af det 20 århundredes værste folkedrab. Monumentet, som minder om et tragisk historisk kapitel i landets historie, står i stærk kontrast til det pulserende og livsbekræftende byliv og den fremgang og optimisme som i dag kendetegner Rwanda.

 

Besøg Bjerggorillaens Rige

Begiver du dig væk fra storbyens travle liv, vil du betages af de sceniske landskaber og rige dyreliv, som kan opleves på nærmeste hold med vores lokale guider. Til trods for at landets areal kun svarer til halvdelen af Jylland, har Rwanda en overraskende diversitet, som indbyder til safari og trekking. Landet er habitat for mere end 1.400 fuglearter, et imponerende vildtliv og ikke mindst den majestætiske bjerggorilla. Tag på gorillatrekking i Volcanoes National Park, og få en naturoplevelse for livet, i selskab med de prægtige dyr.

 

Hos Rickshaw Tours & Travel har vi mere end 30 års erfaring i at arrangere rejser til Østafrika. Denne erfaring giver os det helt rette udgangspunkt, for at skræddersy en rejse efter dine ønsker og interesser. Vores lokale kollegaer sørger for at du oplever det bedste Rwanda har at byde på.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias