Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Namibia

 

 

Namibia: rejser fra Atlanterhavet til Kalahari

Namibia i det sydlige Afrika er en destination som indbyder til safarirejser og naturoplevelser. Landet der dækker et areal større end Sverige og Tyskland tilsammen, har en befolkning på blot på blot 2,5 millioner indbyggere så der er masser af plads til storslået og uberørt natur. Det er netop derfor en rejse til Namibia er et must. Uanset om du er til safari og trekking eller blot ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser, så har Namibia unikke muligheder.

 

Landet er flankeret af to store ørkener, nemlig Kalahari mod øst og den store Namibørken som løber langs landets vestlige atlanterhavskyst. Disse byder på nogle helt fantastiske naturoplevelser. Namibørkenen er blandt andet berømt for de smukke sandklitter ved Sossusvlei som er uden sidestykke. På kanten ørkenen, lidt nord for Windhoek, finder du også området Spitzkoppe som er berømt for dets vidstrakte sletter og smukke klippeformationer i fantastiske farver. Namibia er ligeledes hjemsted for verdens anden største canyon, efter Grand Canyon, nemlig den smukke Fish River Canyon. Udover den smukke natur er der er også helt enestående muligheder for safari i Namibia. Her kan du blandt andet opleve det utrolige dyreliv i den frodige grønne Etosha region, som står i skarp kontrast til landets vidtstrakte ørkenområder. Her oplever du ”the big 5 i helt fantastiske omgivelser og kommer tæt på Afrikas vilde dyreliv. Derudover er hovedstaden Windhoek, som blev grundlagt af tyske kolonister, naturligvis et besøg værd.

 

Drømmer du om at opleve det sydlige Afrikas smukke natur og the Big 5, så kan vi kun anbefale at du overvejer en rejse til Namibia, du vil ikke blive skuffet. Vi skræddersyr din rejse med udgangspunkt i dine ønsker og rejsedrømme, og vores lokale samarbejdspartnere og guider sørger for at du får en rejse for livet.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias