Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Maldiverne

 

 

Maldiverne: oplev et paradis både over og under havets overflade

Maldiverne er en ø-stat med mere end 1.000 øer, fordelt på 27 atoller i det Indiske Ocean, sydvest for Indien. Øernes beliggenhed, nær ækvator og midt i det vidtstrakte Indiske Ocean, har skabt et tropeparadis, hvis sidestykke man skal lede længe efter. Er du vild med afslapning, badning i lune farvande og solrige dage i imponerende og eksotiske omgivelser? Så er maldivisk badeferie, som byder på kridhvide sandstrande, funklende azurblåt vand og smukke palmer, lige din stil.

Vi arrangerer ophold på blandt andet Meeru- og Veligandu Island. Her er der mulighed for afslapning og forkælelse i særklasse. På Meeru Island bliver du med garanti overvældet af det krystalklare hav med sine turkisblå laguner. Det er et imponerende syn, der ganske enkelt ikke kan beskrives, men et syn der skal opleves. Veligandu Island har de perfekte omgivelser til at nyde en eksklusiv badeferie med din familie, dine venner eller din partner, imens lette briser blidt suser gennem palmernes grønne blade.

Smukke koraller og et fantastisk marineliv

Er du den aktive type, så kan du også bytte stranden ud med fantastiske dykning eller snorkling på Maldivernes smukke og farverige koralrev, der vrimler med alskens fisk i tusindvis af farver. Marinelivet omkring øerne er i særklasse, og byder på skønne oplevelser for både nye og erfarne dykkere. Revene omkring øerne byder blandt andet på flere arter af havskildpadder og mere end 700 fiskearter. Hvis du er heldig kan du også opleve de store planktonædende hvalhajer og manta-rokker.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias