Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Kenya

Oplev Karen Blixens Afrika – Storvildt, Masai Mara og smukke strande

Republikken Kenya, som ligger i Østafrika, er på mange måder et smukt og imponerende land med meget at byde på. Her er betagende naturområder, unikke befolkningsgrupper og et imponerende rigt dyreliv på savannerne. Landets gæstfrie befolkning og mange seværdigheder har gjort det til en af de mest populære turistdestinationer i Afrika. Samtidig er det også et populært safariland for både nye og mere garvede rejsende til det afrikanske kontinent. Vores mange forskellige rejser til Kenya giver mulighed for, at kombinere storbyferie i Nairobi med spændende safarioplevelser, storslåede landskaber og afslapning ved Kenyakysten.

 

Hovedstaden Nairobi er et af Afrikas økonomiske kraftcentre og en moderne Afrikansk storby, hvor man virkelig mærker Afrikas puls. Her kan man nyde gode restauranter med lækre afrikanske retter, koncerter samt besøge byens små oaser. Et eksempel kunne være et besøg på Karen Blixens Museet i Ngong Hills eller David Sheldricks elefantbørnehjem.

 

Fantastisk safari og storslåede landskaber

Vores rejser til Kenya byder ligeledes på fantastiske naturoplevelser, og nogle af verdens måske bedste safariområder ligger i den sydlige del af landet. Oplev det unikke dyreliv i Masai Mara, se Lake Nakurus imponerende flamingoer i Great Rift Valley, eller tag på safari på sletterne i Amboseli Nationalpark hvor Kilimanjaro skimtes i det fjerne. Ét er sikkert, der er fantastiske oplevelser i vente, uanset alder og interesser. Afslut en rejse fyldt af oplevelser med en afslappende badeferie i Mombasa ved Det Indiske Ocean.

 

Rickshaw Tours & Travel tilbyder skræddersyede safarirejser til Kenya, som er designet efter jeres ønsker og behov. Alle vores rejser inkluderer fly tur/retur, indkvarteringer og udflugter. Det vil sige, at alt er planlagt og tilrettelagt på forhånd. Når I har betalt for rejsen, er det eneste I skal gøre, at pakke kufferten og møde op i lufthavnen, så I kan rejse afsted på jeres drømmerejse til skønne Afrika. En rejse, der giver minder for livet.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias