Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Guinea Bissau

 

 

Oplev det en af Vestafrikas perler på et udvalg af rejser til Guinea Bissau, som er blevet til på baggrund af mange års research i området. Ekspeditionen i Vestafrika strækker sig fra nord til syd gennem et forunderligt landskab. På denne Grand Ekspedition kommer vi forbi de sydlige grænser af Sahara-ørkenen til Ferlo-ørkenen i Senegal, hvorefter rejsen tager os videre til ’Den Hellige Skov’ i Casamance.

 

Kulturen i Guinea Bissau er helt unik, og der er f.eks. stor forskel på, om du befinder dig i den nordlige eller sydlige del af landet, hvilket gør det til en stor oplevelse, at være på rundrejse i Guinea Bissau. Under ekspeditionen rejser vi rundt på forskellige måder, alt efter hvad der giver bedst mulig indsigt i den lokale natur og kultur. I Guinea Bissau kan du glæde dig til, at opleve de mange imponerende landskaber, her iblandt ørken, mangroveskov, skov, hav og øer.

 

Drømmer du om, at opleve det ægte Afrika, hvor nye oplevelser og overraskelser står på spring hver dag, kunne denne ekspedition måske være noget for dig. En kulturrejse til Vestafrika henvender sig til den rejsevante, der sætter ekstraordinære rejseoplevelser i højsædet, og som har et ønske om, at komme helt tæt på de mange fascinerende lokalbefolkninger. En rejse til Vestafrika giver dig mulighed for, at fordybe dig i den afrikanske kultur og natur og vil uden tvivl skabe unikke og forunderlige rejseminder for livet.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias