Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Ghana

Afrikanske storbyer, slaveslotte og stammeritualer

Ghana, der ligger ud til Atlanterhavskysten i Vestafrika, er en fantastisk destination for de som interesserer sig for afrikansk kultur og historie. Besøg landets hovedstad Accra og mærk en stolt nation i bevægelse og en venlig og imødekommende befolkning. Her kan du eksempelvis se det smukke præsidentpalads med smuk afrikansk arkitektur eller besøge det majestætiske mausoleum, opført til ære for landets første præsident Kwame Nkruma, som nærmest har helte-status i Ghana.

 

Derudover er Ghana stedet, hvor man virkelig kan opleve de afrikanske stammesamfund og stolte gamle traditioner. Uden for byerne oplever du i høj grad det traditionelle afrikanske bondesamfund, hvor størstedelen af befolkningen lever af at dyrke jorden. Her står tiden næsten stille, når man oplever ceremonielle Ashanti begravelser, voodooritualer og andre traditionelle ceremonier som stadig praktiseres. Er du draget af naturoplevelser så må du opleve regnskoven som en del af din rejse. Nyd regnskovens skønhed og oplev de 45 meter høje træer som vil tage pusten fra dig med deres storhed.

 

Ghana har også en fortid som tidligere dansk koloni, der bar navnet Guldkysten, og man kan stadig kan opleve spændende levn fra kolonitiden. Besøg de gamle slaveslotte opført af de danske og svenske kolonister og få indsigt i historien om slavehandel i Vestafrika. Hele rejsen vil give dig en oplevelse for livet og du vil opleve ghanesernes åbne og gæstfri facon, hvorend du begiver dig hen.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias