Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Elfenbenskysten

 

 

Elfenbenskysten: Skyline, lianer og traditionelle stammer

 

Elfenbenskysten i Vestafrika, er et land med dragende kontraster. I storbyen Abidjan bliver man mødt med en skyline, der blander moderne skyskrabere med afrikansk arkitektur. Oplev byens vartegn, St. Pauls Katedral, der anses for værende en perle indenfor moderne afrikansk bygningskunst. Du kan eksempelvis besøge de summende, travle markeder, fredfyldte parker og det smukke Nationalmuseum, hvor du får et spændende indblik i landets historie fra stammesamfund, gennem kolonitiden op til i dag. Besøg også Yamoussoukro, landets hovedstad, og oplev byens smukke basilika som er en kopi af Peterskirken i Rom.

 

Smukke landskaber og  traditionelle stammer

 

Uden for byerne mødes man af smukke landskaber, kobberrød jord, blå laguner og endeløse kaffe- og kakaoplantager i smuk forening. Oplev lokallivet, den vestafrikanske regnskov samt besøg de lokale stammer og landsbyer. Her lever man af at dyrke afgrøder som kakao, kaffe og majs eller gå på jagt, så kontrasten til storbyens liv er iøjnefaldende. Livet i de mindre landsbyer har sine egne traditioner og du kan opleve traditionelle danse og ceremonier. Mere autentisk bliver det ikke, hvis man ønsker at opleve det ægte Afrika.

 

Rickshaw Tours & Travel udbyder som noget helt særligt denne unikke destination. Vi har et stort lokalkendskab til Elfenbenskysten og Vestafrika og skræddersyr en rejse efter dine ønsker. Selvfølgelig med en erfaren engelsktalende guide.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias