Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Burkina Faso

 

 

Burkina Faso en ung nation med dybe rødder

Burkina Faso er en af Afrikas yngste nationer og bar tidligere navnet Øvre Volta. Landet er en sand kulturel smeltedigel, som med en befolkning på 17 millioner, består af mere end 60 forskellige stammer. Stammerne er for nogles vedkommende så kulturelt forskellige som nat og dag. Derfor er en rejse i Burkina Faso en rejse blandt stammer med stolte traditioner. Før kolonitiden var området hjemsted for stolte kejserdømmer, hvis traditioner og ceremonier stadig praktiseres af de lokale stammer den dag i dag. Landet byder også på smukke klippelandskaber og brusende vandfald. Besøg eksempelvis de smukke kegleformede bjerglandskaber omkring byen Banfora i den sydvestlige del af landet eller de smukke omgivelser i Sindou naturreservatet.

 

Autentiske stammekulturer

Oplev ligeledes Gurunsi-stammen som lever i smukke befæstede huse, dekoreret med fine ornamenter og figurer i røde, hvide og sorte farver, eller kom i audiens hos Lobi-folkets høvding og hans hof. Burkina Faso kan også byde på en række farverige og eksotiske festivaler, som må opleves. Deltag eksempelvis i Festima Festivalen, som er den største internationale Kunst- og Maske Festival i Vestafrika. Hundredvis af traditionelle og kæmpestore masker, fra seks forskellige lande – Benin, Elfenbenskysten, Mali, Senegal, Togo samt 50 byer fra Burkina Faso, bliver bragt til live under denne unikke og spektakulære festival, som stammer helt tilbage fra forfædrenes tid.

 

Drømmer du om at opleve det ægte Afrika, hvor nye oplevelser og overraskelser står på spring hver dag, kunne en rejse til Burkina Faso måske være noget for dig. En kulturrejse til Vestafrika henvender sig til den rejsevante, der sætter ekstraordinære rejseoplevelser i højsædet og som har et ønske om, at komme helt tæt på de mange fascinerende lokalbefolkninger. En rejse til Vestafrika giver dig mulighed for, at fordybe dig i den afrikanske kultur, og vil uden tvivl skabe unikke og forunderlige rejseminder for livet.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias