Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Botswana

 

 

Botswana, et mekka for naturelskere

Hvis man rejser til Botswana har man mulighed for at opleve nogle af Afrikas bedst bevarede naturområder og dyrebestande. Landet lever, på grund af dets stabilitet og lille befolkning på blot 2 millioner indbyggere, en relativt anonym tilværelse. Er man naturenthusiast kan man derimod ikke komme uden om Botswana som en af verdens ypperste safaridestinationer. Blandt de største trækplastre er det store Okavango Delta og Kalahari Ørkenen som tiltrækker mange gæster.

 

Okavango deltaet blive hvert år oversvømmet af Okavango-flodens vandmasser og dette danner et vådområde på 6-15.000 kvadratkilometer, et område større end Sjælland. Deltaet har et fantastisk dyreliv og er hjemsted for mere end 160 arter af pattedyr, heraf flere af Afrikas mest truede arter. Således kan man på safari i Okavango deltaet opleve elefanter, giraffer, sorte næsehorn og de mange store afrikanske katte, såsom løver og geparder. Udover det imponerende delta så er Botswana også beriget med den fantastiske Kalahari Ørken som dækker store arealer i Namibia, Sydafrika og Botswana. Ørkenen står i skærende kontrast til de store vådområder, og byder på helt anderledes naturoplevelser. Her kan du blandt andet opleve de smukke og forunderlige baobabtræer, de fantastiske ørkenlandskaber, og stifte bekendskab med San folket som har levet som jægere og samlere i Kalahari i tusinder af år.

 

Vi glæder os meget til at vise dig denne fantastiske naturperle og skræddersy en fantastiske rejser til Botswana. Fortæl os om dine rejsedrømme, så skræddersyr vi en rejse for livet til det Afrikas største oplevelser.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias