Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Botswana

 

 

Botswana – enestående og uovertruffen

På en rejse til Botswana, har du mulighed for at opleve nogle af Afrikas bedst bevarede naturområder og dyrebestande. Landet lever, på grund af dets stabilitet og lille befolkningsgruppe på blot 2 millioner indbyggere, en relativt anonym tilværelse. Den største grund til at besøge Botswana er for de fleste den enestående natur og det uovertrufne dyreliv, som afspejler sig i eksklusiv safari i smukke områder. Blandt de største trækplastre er det store Okavango Delta og Kalahari Ørkenen som tiltrækker mange naturentusiaster.

Naturens overflod

Okavango Delta – der findes ikke noget lignende på jord. Dette er stedet hvor vilde dyr lever, hvor store katte og endnu større elefanter går fri i en af verdens sidste storslåede vildmarksområder. Deltaet er kodeord for overflod, dyreliv, fugleliv og oversvømmelse. Hvert år bliver stedet oversvømmet af Okavango-flodens vandmasser, som danner et vådområde på 6-15.000 kvadratkilometer, et område større end Sjælland. Ligeledes er deltaet et enestående sted med uovertruffen og vild skønhed. Således kan man på safari i Okavango deltaet opleve elefanter, giraffer, sorte næsehorn og de mange store afrikanske katte, såsom løver og geparder. Udover det imponerende delta så er Botswana også beriget med den fantastiske Kalahari Ørken som dækker store arealer i Namibia, Sydafrika og Botswana. Ørkenen står i skærende kontrast til de store vådområder, og byder på helt anderledes naturoplevelser. Her kan du blandt andet opleve de smukke og forunderlige baobabtræer, de fantastiske ørkenlandskaber, og stifte bekendskab med San folket som har levet som jægere og samlere i Kalahari i tusinder af år.

Vi glæder os meget til at vise dig denne fantastiske naturperle og skræddersy en fantastiske rejser til Botswana. Fortæl os om dine rejsedrømme, så skræddersyr vi en rejse for livet til det Afrikas største oplevelser.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias