Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Benin

 

 

Oplev Vestafrikas Venedig og Benins traditionelle stammer

Benin i Vestafrika er nok ikke den første rejsedestination man tænker på når rejsen går til Vestafrika, men dette lille land har meget at byde på. Derfor er Benin et godt bud til rejseplanen for en rundrejse i Vestafrika. Hovedstaden Cotonou og byen Porto Novo har charme, og man fornemmer hvorledes kolonitidens franske indflydelse flyder sammen med landet traditionelle stammesamfund igennem arkitektur og kulturelle seværdigheder. Kolonitidens gamle kirker, monumenter, og regeringsbygninger ligger side om side med nyere seværdigheder fra tiden efter Benins selvstændighed. Det nærmest absurde mix mellem stilarterne er på samme tid slående og fascinerende. Byernes nyere regeringsbygninger og monumenter står i skarp kontrast til ældre bygningsværker så som kongepaladser og landsbyer som vidner om landets mange stammer med stolte traditioner.

 

En rejse til Benin byder på en fantastisk kulturel diversitet. Benin har mere en 20 forskellige befolkningsgrupper og mange lever på traditionel vis, langt fra moderniteten i Cotonou. Oplev, eksempelvis, den smukke landsby Ganvi, bygget på stolper i Lake Nokwe, og hjem for næsten 25.000 medlemmer af Tofinous etniske gruppe. Oplev den historiske by Ouidah hvor den gamle katolske katedral ligger side om side med det traditionelle Phyton tempel, eller tag på opdagelse i det gamle Dahomey kongedømmes paladser. Indtrykkene står i kø og alle sanser bliver vakt når man rejser i det traditionsrige Benin.

 

Hos Rickahaw Tours and Travel skræddersyr vi din rejse efter dine ønsker og interesser. Vi har både tilrettelagte grupperejser med dansk eller engelsktalende rejseguider og mere personligt skræddersyede rejser. Rejserne her på vores hjemmeside er til inspiration og blot et udsnit af de mange muligheder. Kontakt os derfor med netop dine rejseønsker, så sammensætter vi sammen med vores lokale kontorer i Afrika, rejsen du aldrig glemmer.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias