Find din rejse til Afrika her:

Tlf: +45 6075 6075

    

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Rejser til Afrika

Afrikas eventyrlige rejseunivers

Afrika er et spændende kontinent som i kraft af dets størrelse rummer næsten uendelige muligheder for spændende rejser og eventyr. Vores rejser til Afrika åbner muligheder for at et væld af rejsedestinationer. De smukke vandfald ved Victoria Falls, Saharas nærmest uendelig sandhav og det smukke majestætiske bjerg Kilimanjaro venter. Disse er blot nogle af de oplevelser mange tænker, på når Afrika er rejsemål. Og det er kun begyndelsen. I kraft af at politisk stabilitet og økonomisk udvikling er blevet stadigt bedre over de seneste årtier, åbnes rejsemulighederne i mange lande og således åbnes mulighederne for fantastiske eventyr. Vi elsker Afrikas mangfoldighed og de rejser du finder her, er blot et udpluk af Afrikas højdepunkter. Ser du ikke det du søger, så skræddersyr vi dit eventyr til denne fantastiske verdensdel.

 

Et kontinent med rejseoplevelser for alle

Østafrika er eksempelvis et mekka for de som elsker naturoplevelser og spændende dyreliv. Kenya og Tanzania byder på nogle af verdens bedste safariområder, hvor løver, elefanter og mange andre vilde dyr på den afrikanske savanne hersker. Uganda og Rwanda byder på vandreture og trekking blandt chimpanser og bjerggorillaer, i smukke skovklædte bjerge. Derudover har disse lande naturligvis fascinerende afrikanske stammekulturer, sprudlende storbyer og meget andet at byde på. Vestafrika har ligeledes fantastiske oplevelser at byde på. For eksempel kan du her stifte bekendtskab med autentiske vestafrikanske stammesamfund og deres traditioner. Her er ligeledes frodige regnskove og smukke tropiske strande. Vestafrika er om noget en undervurderet rejsedestination med nogle fantastiske muligheder for eksempelvis rundrejser i grupper eller eventyr med familie og venner.

 

Uanset om humøret er til safari, kultur og storbyferier, smukke strande, bjergbestigning eller noget helt andet, så har vi rejser til Afrika som imødekommer dine interesser. Med 30 års erfaring kender vi kontinentet og vi mener at en rejse skal være en rejse for livet. Det er jo ikke hver dag man kommer til denne spændende del af verden. Vores lokale kontorer og professionelle guider sikrer, at du får mest muligt ud af dine eventyr. Rejserne skræddersyes med udgangspunkt i dine ønsker og vi lægger vægt på gennemsigtighed i vores rejseforlag, så alle omkostninger er på plads inden drømmerejsen begynder. Alle rejserne beskrevet her på siden er blot eksempler på rejser vi ofte arrangerer og de kan tilpasses efter individuelle rejseønsker og behov. Kontakt os og fortæl os om jeres ønsker, så rådgiver vi jer om jeres muligheder og sender et uforpligtende tilbud.

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias