Find din rejse til Afrika her:

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

Læs om andre foredrag

Rejseforedrag: Vestafrikas Mystik

Lørdag D. 27. januar 2018 - kl. 12.30 - 13.15

 

Sted Odense Congress Center, Lille Scene; Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

 

Rejseforedrag om Ghana, Togo og Benin - Det magiske Vestafrika

 

Vestafrika er en overset rejsedestination, som har utroligt meget at byde på for de eventyrlystne. Kom med til Ghana, Togo og Benin for en eftermiddag, ved dette interessante rejseforedrag, der bringer dig rundt til regionens største attraktioner. Vi starter rejsen i Benin og begiver os videre gennem Togo og Ghana, for at udforske landenes mange kulturelle og historiske seværdigheder, og ikke mindst for at opleve den storslåede natur.

 

I det nordlige Benin,  skal vi på besøg hos den ressourcestærke Tamberma stamme. Stammen lever i Atakorabjergene, isoleret fra det moderne liv. Herefter begiver vi os mod syd og ud til kysten, hvor vi stifter bekendtskab med fetishpræster og Vestafrikas traditionelle religioner. Vi deltager i de mystiske og magiske voodoo-ceremonier, som har fundet sted i århundreder. Disse ceremonier facinerer og forbløffer med deres særegne ritualer, ilddanse og "medier" i trancetilstand. Efter mødet med det mystiske fortsætter vi rejsen til den flydende by Ganvie, også kendt som Afrikas Venedig, og videre til Ghana.

 

I Ghana skal vi blandt andet opleve de smukke landskaber i Volta regionen. Ligeledes skal du høre mere om det historiske Asante-riges hovedsæde i Kumasi, hvor vi oplever Ashante kongen med sit hof og dets pomp, pragt og farverige ceremonier. Herefter går turen nordover til Tamale Nationalpark, og det vilde dyreliv i det nordlige Ghana. Ude ved kysten mærker vi historiens vingesus på Guldkysten, som i mere end 100 år var en Dansk koloni. Slavehandlen ud af Vestafrika var et mørkt kapitel i danmarkshistorien, men trods den barske historie, er det en oplevelse at se levnene fra den danske kolonitid.

 

Efter foredraget får du naturligvis mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål samt få nogle gode råd med på vejen, hvis du overvejer en rejse til Vestafrika. Tilmeld dig venligst her på siden eller kontakt os på anden vis, så kan vi reservere dig en plads.

Tilmeld dig herVed tilmelding til vores rejseforedrag accepterer du, at vi via mail og sms sender information ang. det tilmeldte rejseforedrag.