Find din rejse til Afrika her:

Vil du i kontakt med os?

6075 6075

om-os-1

Mød vores team

 

Hos Rickshaw Tours & Travel sætter vi den personlige service i højsædet. Her finder du ingen standardløsninger og vi har altid tid til en snak.

 

 

om-os-2

Teamet består af personer, der har en stor passion for rejser i hele verden. Vores fokusområde er Afrika – et kontinent vi til gengæld også ved rigtig meget om. Derfor glæder vi os til at fortælle dig om alle de oplevelser, der venter på dig hvad enten du vælger at tage på individuel safarirejse med familien, grupperejse, ønsker at bestige Kilimanjaro eller blot har brug for afslapning ved den smukke kyst ud mod det Indiske Ocean. Mulighederne er mange, og kun du sætter grænsen. Vi ved, at en skræddersyet rejse er en stor oplevelse, og den skal gerne starte trygt og godt. Derfor sidder vi altid klar ved telefonerne, eller byder dig indenfor i vores hyggelige lokaler for at svare på dine spørgsmål om rejsen. Uanset om du planlægger at rejse inden for kort tid eller stadig overvejer en rejse længere ude i fremtiden.

 

Atmosfæren hos os er varm og familiær, og vi ser frem til at tage imod dig.

 

 

Medarbejderne hos Rickshaw

Einar, Ejer

Einar har en indædt forkærlighed for Afrika. Igennem sit hidtidige arbejde som underdirektør i en international koncern, har han opbygget mere end 35 års erfaring til kontinentet, som han har besøgt 6-7 gange årligt.

 

Omregnet bliver det til mere end 250 rejser, primært til regionen i Vestafrika. Rejsemålene inkluderer bl.a. Nigeria, Ghana, Togo, Benin, Burkina Faso, Mali, Elfenbenskysten, Guinea Conakry, Niger, Liberia, Senegal, Gambia, Cameroun og Sierra Leone.

 

Einar har krydset Sahara i 2005, og i 2012 besteg han, sammen med sine to børn, Kilimanjaro.

 

I 2004 besøger Einar Kenya og stifter bekendtskab med ejerkredsen af Rickshaw Travels Ltd. – et bekendtskab, der over en årrække har udviklet sig til et personligt venskab. Foruden Kenya rejser Einar også til Tanzania, Uganda, Rwanda, Zanzibar, Swaziland og har stiftet bekendtskab med Sydafrika og Djibouti.

 

I 60 års fødselsdagsgave bestiger Einar sammen med sine to børn Kilimanjaro og når Uhuru Peak 20. oktober 2012 kl. 07.15 – Mission Accomplished.

Nana, Digital Marketing Manager og Ejer

Nana er ‘næsten’ født i Afrika. Hun var ikke mere end 14 dage gammel, da hun sammen med sine forældre bosatte sig i Kano i den nordlige del af Nigeria i 1982. Nana har Afrika i blodet og i årenes løb er det blevet til adskillige rejser til dette fantastiske kontinent – såvel i Vestafrika som i Østafrika. Blandt mange oplevelser, står Kilimanjarobestigningen i 2012 med sin bror og far højt på hendes liste over virkeligt seje bedrifter. Desuden har hun i længere perioder været tilknyttet Rickshaw Travels i Kenya, Tanzania, Zanzibar og Rwanda.

 

Nana ser hele verden som sin legeplads og bliver aldrig træt af at udforske nye områder. Med sin store rejseerfaring samt tilknytning til Rickshaw Gruppen og en baggrund inden for Sport og Event Management, er Nana klædt på til at yde den bedste service og vejledning i din kommende rejse til enten Afrika eller den øvrige verden.

 

Nana er desuden virksomhedens Digital Marketing Manager og ansvarlig for den digitale kommunikation.

Mathias, Administration Manager og Ejer

Mathias tiltrådte sin stilling som administration manager i Rickshaw Tours & Travel i sommeren 2016. Han har en bachelor i Sport Science fra Aalborg Universitet og har efterfølgende taget en uddannelse som serviceøkonom med speciale i turisme.

 

Mathias har besteget Kilimanjaro med sin far og søster og har desuden krydset Sahara i en 4×4. En ørkenekspedition, der havde en varighed på tre uger med start ved kysten i Lome i Togo og afslutning ved kysten i Tunis.

 

Til dagligt har Mathias ansvaret for virksomhedens administrative rutiner og økonomifunktion og deltager desuden i udarbejdelsen af rejsetilbud samt de økonomiske kalkuler i denne forbindelse.

Morten

Morten, PR & Marketing Manager

Morten er det nyeste medlem af teamet, og han er ansvarlig for at sprede budskabet om Rickshaw Tours & Travel og vores spændende rejser. Han har en masters i udviklingsstudier fra Aalborg universitet samt 5 års erfaring fra rejsebranchen. Morten elsker at rejse, og har samlet set opholdt sig mere end 2 år i Afrika som har en særlig betydning for ham: Her har han blandt andet boet i Ghana, Tanzania og Sydafrika, og rejst fra Nairobi til Cape Town med brug af lokale busser og tog.

 

Morten er dog vendt hjem til Danmark, og glæder sig til at dele sine erfaringer og oplevelser med andre som drømmer om spændende rejseoplevelser til Afrika eller andre af de mere end 40 lande han hidtil har besøgt.

Lærke, Grafiker

Vi var så heldige at få Lærke i praktik i tre måneder i 2016, hvor hun tryllede det ene flotte design og flere forskellige forslag til diverse annoncer frem efter det andet. Med hendes kreative evner og altid gode humør besluttede vi os for, at vi ikke kunne undvære hende, så nu er Lærke tilknyttet vores team som fast studiemedhjælper. Lærke ses som regel med hovedet begravet i sin computer, hvor hun opdaterer vores hjemmeside, opsætter nyhedsbreve, designer diverse annoncer eller hvad der nu ellers er på paletten af kreative opgaver.

Laerke_praktikant

Line

Line, Studiemedhjælper

Line er vores studiemedhjælper, og er på nuværende tidspunkt igang med uddannelsen til serviceøkonom med speciale i turisme. Uddannelsen giver hende mulighed for at følge sin store passion indenfor turisme- og rejsebranchen.

 

Line har en del rejseerfaring, og har tidligere været guide i Sydafrika, hvilket har givet hende et godt kendskab til den afrikanske kultur. Jobbet har inkluderet en del safariture – faktisk har hun sammenlagt siddet mere end 100 timer i en safaribil, og det har givet en masse storslåede oplevelser. Efterfølgende rejste Line til Tanzania og Zanzibar, hvilket ligeledes har givet hende nogle helt uforglemmelige rejseminder, som kan komme alle vores glade rejsegæster til gode. Hun betegner sig selv som en kæmpe rejsenørd, og har rejst i mange lande verden over – dog har den seneste rejse til Afrika bidt sig fast, og hun kan ikke vente med igen at komme afsted til det afrikanske kontinent. Som hun siger, kan Afrika bare noget helt specielt, og det går lige i blodet på én!

 

Til hverdag er Line med til at løse diverse opgaver, og hun fungerer ofte som blæksprutte, der kan træde til i forskellige situationer.

 

Rickshaw Tours & Travel sponsorerer

 

Aalborg Haandbold Logo

 

SOS Logo negativt

 

Skræddersyede rejser med erfaring siden 1988!

Hvis du har helt særlige ønsker til din rejse, hjælper vi dig gerne med at skræddersy lige netop den ferie, du og din familie drømmer om. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet, og vi gør vores ypperste for at du får rejsen, du aldrig glemmer.

+45 6075 6075

Einar

Nana

Mathias